ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μουρίνιο στηρίζει Ινφαντίνο

Ο Μουρίνιο στηρίζει Ινφαντίνο

Την υποψηφιότητα του Τζάνι Ινφαντίνο για τη θέση του προέδρου της FIFA στηρίζει δημόσια πλέον ο Ζοζέ Μουρίνιο. Διαβάστε τι δήλωσε ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι.

Ο γενικός γραμματέας της UEFA είναι ο ένας από τους πέντε υποψηφίους που θα διεκδικήσουν στις 26 Φεβρουαρίου το χρίσμα για τη θέση του προέδρου στη FIFA και ένα από τα "όπλα" του στη μάχη της διαδοχής του Μπλάτερ είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο "special one" εμφανίστηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ινφαντίνο στο "Wembley Stadium" μαζί με άρκετές ακόμα προσωπικότητες από το χώρο του ποδοσφαίρου (μεταξύ άλλων οι Καπέλο, Φίγκο, Ζέεντορφ, Ρομπέρτο Κάρλος, Ιέρο) και εκεί δεν έχασε την ευκαιρία να επαινέσει τον Ιταλό:

Ο Μουρίνιο στηρίζει Ινφαντίνο
© EPA

"Νομίζω πως είναι ο κατάλληλος για τη θέση. Είναι πολύ ικανός και πολύ έμπειρος, με πλήρη γνώση για τα πάντα σχετικά με το ποδόσφαιρο και την οργάνωσή του. Είμαι εδώ νιώθοντας πραγματικα ότι υποστηρίζω κάποιον που μπορεί να τα πάει καλά", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο.

Ο Μουρίνιο στηρίζει Ινφαντίνο

Σημειώνεται πως στην εκδήλωση αυτή ο Ινφαντίνο επανέλαβε πως η FIFA θα πρέπει να παραδειγματιστεί από την UEFA η οποία αποφάσισε να διοργανώσει τελικές φάσεις Euro σε πολλές διαφορετικές χώρες για να απαλλάξει το οικονομικό βάρος από τις πλάτες μίας και μόνο χώρας.

Ο Μουρίνιο στηρίζει Ινφαντίνο
© AP

"Το Euro 2020 θα διοργανωθεί σε 13 διαφορετικές χώρες στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να αποκλείσουμε πολλές χώρες του κόσμου από το όνειρο να οργανώσουν τουλάχιστον ένα μέρος του Παγκοσκίου Κυπέλλου μαζί με άλλες χώρες. Mπορούμε να οργανώσουμε ένα Euro σε 13 χώρες και να οργανώσουμε ένα Μουντιάλ σε 4,5,6 χώρες", ήταν το σχόλιό του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ