ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο μόνος επιζών που θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο

Οι γιατροί εξέφρασαν τη σιγουριά τους ότι ένας από τους τρεις επιζήσαντες ποδοσφαιριστές του αεροπορικού δυστυχήματος θα παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

Νεότερα για την κατάσταση των τριών ποδοσφαιριστών της Σαπεκοένσε, οι οποίοι επέζησαν από το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή συνολικά 71 ανθρώπων, αναπαραγάγουν τα Μέσα Ενημέρωσης της Βραζιλίας.

Εκείνος που είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους τρεις είναι ο Έλιο Νέτο. Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός είχε τραύμα στο κεφάλι, ενώ χρειάστηκε να του γίνει επέμβαση στους πνεύμονες, το γόνατο και το καρπό.

Μάλιστα, παρά τις πολλές επεμβάσεις οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι σύντομα θα μπορεί να παίξει ξανά ποδόσφαιρο. Ο πατέρας του έκανε γνωστή την είδηση μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook. "Καλησπέρα. Σας ενημερώνω με μεγάλη ικανοποίηση και χαρά ότι ο γιος μου πηγαίνει ολοένα και καλύτερα. Μόλις ολοκλήρωσε την επέμβαση στο πόδι του και οι γιατροί λένε ότι θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο" έγραψε μεταξύ άλλων.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση των υπόλοιπων τραυματιών ο Ζάκσον Φόλμαν δεν θα χάσει τελικά και το αριστερό του πόδι, αφού μετά τον ακρωτηριασμό που του έγινε στο δεξί του ο οργανισμός του αντέδρασε θετικά. Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα και για τον Άλαν Ρουσέλ. Ο αμυντικός υποβλήθηκε σε επέμβαση στην σπονδυλική του στήλη και παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν βελτιωθεί οι κινήσεις του οι γιατροί αισιοδοξούν ότι δεν θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του σε αναπηρικό καροτσάκι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ