ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μέσι θέλει διάλειμμα από την Αργεντινή

Ο Μέσι θέλει διάλειμμα από την Αργεντινή

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Olé o Λιονέλ Μέσι σκέφτεται να ζητήσει έστω για μερικούς μήνες να αγωνίζεται στην εθνική Αργεντινής

Με άλλο αρχηγό είναι πολύ πιθανό να αγωνίζεται η εθνική Αργεντινής το επόμενο διάστημα, καθώς ο Λιονέλ Μέσι σκέφτεται να ζητήσει να παίζει με το εθνόσημο στο στήθος για μερικούς μήνες.

Συγκεκριμένα, η κορυφαία εφημερίδα της χώρας, η "Olé", είναι αυτή που αποκαλύπτει το ζήτημα και μένει να δούμε αν δικαιωθεί.

Η "αλμπισελέστε" με τον Μέσι έχει τρεις χαμένους τελικούς, στους οποίους μάλιστα δεν έχει πετύχει ούτε γκολ. 0-3 από την Βραζιλία στο Copa América 2007, 0-1 στην παράταση από την Γερμανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 και 0-0 (1-4 πέν.) με την Χιλή πριν λίγες μέρες στο Copa América 2015.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα είναι απογοητευμένος και μάλιστα έχει προκαλέσει σε όλους εντύπωση πως στην διαδικασία των πέναλτι δεν ήταν αγκαλιασμένος με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο Μέσι θέλει διάλειμμα από την Αργεντινή

Η "Olé" λοιπόν αναφέρει πως ο Μέσι αναμένεται να ζητήσει να παίξει στα επόμενο φιλικό της Αργεντινής με το Μεξικό στις 8 Σεπτεμβρίου, αλλά πιθανότατα και στις δύο πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ 3η και 4η αγωνιστική διεξάγονται το Νοέμβρη.

Ο Μέσι θέλει διάλειμμα από την Αργεντινή
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ