ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μέσι δεν πάει στην FIFA για την τιμωρία του

Argentinas Lionel Messi  leaves the pitch after a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match between Argentina and Chile at the Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday March 23, 2017. Argentina won the match 1-0. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Argentinas Lionel Messi leaves the pitch after a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match between Argentina and Chile at the Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday March 23, 2017. Argentina won the match 1-0. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα δώσει το παρών ούτε με βίντεο κλήση, όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό, στην εκδίκαση της έφεσης της τιμωρίας του με την εθνική Αργεντινής.

Ο Λιονέλ Μέσι είχε τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές αποκλεισμού από τους αγώνες της Αργεντινής, διότι φέρεται να εξύβρισε τον επόπτη στο ματς της εθνικής του με την Χιλή για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο ίδιος δεν θα βρεθεί στην Ζυρίχη για την εκδίκαση της έφεσης, ούτε θα δώσει το... παρών μέσω βίντεο κλήσης, όπως είχε γίνει γνωστό. Εν ολίγοις, δεν το παλεύει καθόλου και αφήνει τα πάντα στους ανθρώπο της Ομοσπονδίας.

Μέσω της έφεσης που έχει κατατεθεί, ο Μέσι αλλά και το τεχνικό επιτελείο ευελπιστούν η τιμωρία θα πέσει στις δύο αγωνιστικές. Εν αναμονή της απόφασης, λοιπόν!

Photo credits: AP Photo/Victor R. Caivano

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ