ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μαρτίνες επιβεβαίωσε τη μεταγραφή στην Ίντερ

Lautaro Martinez of Argentina's Racing celebrates after scoring against Brazil's Cruzeiro during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Feb. 27, 2017. (AP Photo/Pablo Aharonian)
Lautaro Martinez of Argentina's Racing celebrates after scoring against Brazil's Cruzeiro during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Feb. 27, 2017. (AP Photo/Pablo Aharonian) AP PHOTO/PABLO AHARONIAN

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες επιβεβαίωσε πως απ' το καλοκαίρι θα είναι παίκτης της Ίντερ, ενώ ο μάνατζέρ του τόνισε πως το συμβόλαιο θα έχει ρήτρα 111.000.000 ευρώ

Παίκτης της Ίντερ θα είναι απ' το καλοκαίρι ο Λαουτάρο Μαρτίνες, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος με δηλώσεις του στο "ESPN".

"Όλα έχουν τελειώσει με την Ίντερ, απομένουν μόνο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες. Θα είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα", τόνισε ο 20άχρονος επιθετικός της Ράσινγκ Κλουμπ, η οποία αναμένεται να πάρει περίπου 30.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

Νωρίτερα, δηλώσεις είχε κάνει ο μάνατζέρ του, ο οποίος ανέφερε πως η ρήτρα του συμβολαίου του θα είναι 111.000.000 ευρώ, ενώ απ' την Ίντερ του επιβεβαίωσαν πως η ομάδα θα "χτιστεί" πάνω στον Μαρτίνες και πως ο προπονητής (Σπαλέτι) δεν έχει πρόβλημα να παίξει με δύο επιθετικούς (προφανώς για να είναι ο άλλος ο Ικάρντι, αν δεν πουληθεί).

Η Ίντερ έχει επίσης συμφωνήσει και με τον Στέφαν ντε Φράι, τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό της Λάτσιο που θα μείνει ελεύθερος (δεν τα βρήκε με τους Ρωμαίους για νέο συμβόλαιο), έτσι έχει ήδη κάνει δύο σημαντικές κινήσεις για την καλοκαιρινή ενίσχυση.

Όσον αφορά στον Λαουτάρο Μαρτίνες, είναι για πρώτη φορά στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για τα φιλικά με την Ιταλία (23/3) και την Ισπανία (27/3), με τον ίδιο να δηλώνει: "Σκέφτομαι μόνο πως πρέπει να τα δώσω όλα σε αυτά τα ματς. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να προπονηθώ με τον Μέσι".

AP Photo/Pablo Aharonian

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ