ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μαδούρο κατηγορεί για χρηματισμό τους ποδοσφαιριστές που τον επικρίνουν!

Venezuela's President Nicolas Maduro waves to supporters outside the National Electoral Council headquarters (CNE) in Caracas, Venezuela, Wednesday, May 3, 2017. Maduro delivered a decree kicking off a process to rewrite the troubled nations constitution. (AP Photo/Ariana Cubillos)
Venezuela's President Nicolas Maduro waves to supporters outside the National Electoral Council headquarters (CNE) in Caracas, Venezuela, Wednesday, May 3, 2017. Maduro delivered a decree kicking off a process to rewrite the troubled nations constitution. (AP Photo/Ariana Cubillos) AP

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, κατηγόρησε τους ποδοσφαιριστές της χώρας της Νοτίου Αμερικής που τον επικρίνουν ότι χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ για να το κάνουν. Η αντίδραση του μπακ της Μάλαγα, Ρομπέρτο Ροσάλες.

Ο αθλητικός κόσμος της Βενεζουέλας "βράζει" κατά του προέδρου της χώρας, Νικολάς Μαδούρο, και της διακυβέρνησής του. Ο Μαδούρο κατηγόρησε τους ποδοσφαιριστές που τον επικρίνουν ότι λαμβάνουν χρηματοδότηση από τις ΗΠΑ για να το κάνουν.

"Υπάρχει μια μεγάλη επιχείρηση που εκπορεύεται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τις μεγάλες πολυεθνικές για να πιεστούν οι μεγάλοι αθλητές της Βενεζουέλας. Κυρίως οι ποδοσφαιριστές που παίζουν στα μεγάλα πρωταθλήματα και είναι διάσημοι", υποστήριξε ο πρόεδρος της χώρας της Νοτίου Αμερικής.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον Βενεζουελάνο μπακ της Μάλαγα, Ρομπέρτο Ροσάλες, ο οποίος υποστήριξε μέσα από τη δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: "Ενώνω τη φωνή μου μαζί με τη φωνή όλων των Βενεζουελάνων απέναντι στις δηλώσεις του Νικολάς Μαδούρο για τους αθλητές".

Ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ, Αλάιν Μπαρόχα, και ο πρώην μέσος της ΑΕΛ, Πολ Ουρτάδο, περιέγραψαν στο Sport24.gr τη δραματική κατάσταση στη Βενεζουέλα, ενώ και ο Ρόναλντ Βάργκας μέσω Instagram αντιστέκεται στη διακυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο.

Photo credits: AP Photo/Ariana Cubillos

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ