ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ο Λουίς Ενρίκε έτοιμος να διαδεχθεί τον Βενγκέρ στην Άρσεναλ"

"Ο Λουίς Ενρίκε έτοιμος να διαδεχθεί τον Βενγκέρ στην Άρσεναλ"
AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA

Η Άρσεναλ βρήκε τον "εκλεκτό" για τη θέση του Αρσέν Βενγκέρ στο πρόσωπο του Λουίς Ενρίκε και μόνο "μία αναπάντεχη τροπή" θα αποτρέψει την πρόσληψη, σύμφωνα με αγγλικό ΜΜΕ.

Μία έκτακτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Λονδίνο μεταξύ Άρσεναλ και Λουίς Ενρίκε έχρισαν τον Ισπανό ως το απόλυτο φαβορί για τη διαδοχή του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο του συλλόγου, σύμφωνα με τη " Daily Mail".

"Μόνο μία αναπάντεχη τροπή στις διαπραγματεύσεις, που είναι αρκετά προχωρημένες, μπορούν να αποτρέψουν την πρόσληψη", αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της αγγλικής ιστοσελίδας.

Οι επαφές πραγματοποιήθηκαν από τον νέο διευθυντή ποδοσφαιρικών σχέσεων της ομάδας και πρώην αθλητικό διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Ραούλ Σανλέι, ο οποίος γνωρίζεται αρκετά καλά με τον 47χρονο προπονητή από την κοινή θητεία τους στο "Καμπ Νόου".

Οι δύο Ισπανοί δείπνησαν μαζί σε ένα εστιατόριο του Λονδίνου για εκλεκτούς θαμώνες, που το επισκέπτονται συνήθως κορυφαίες διασημότητες του αθλητισμού, όπως ο Άλεξ Φέργκιουσον.

Αν και οι πρώτες φήμες ήθελαν τους ανθρώπους των "κανονιέρηδων" να προσανατολίζονται σε γερμανικό μοντέλο, έχοντας ήδη προσλάβει τον Σβεν Μίσλινταντ από την Ντόρτμουντ για υπεύθυνο των μεταγραφών και με τον Περ Μέρτεζακερ από τη νέα σεζόν να αναλαμβάνει επικεφαλής των ακαδημιών του συλλόγου, το ρεπορτάζ της "Daily Mail" υποστηρίζει ότι ο "εκλεκτός" τελικά δεν ήταν ούτε ο Τόμας Τούχελ ούτε ο Γιόαχιμ Λεβ.

Αντιθέτως, οι επικεφαλής του συλλόγου μοιάζουν να επιθυμούν τη μέχρι πρότινος πιο... ισπανική ομάδα να αναλάβει ένας Ισπανός προπονητής, με θητεία στην πιο γνωστή εκπρόσωπο της σχολής, την Μπαρτσελόνα, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Champions League σε τρεις σεζόν.

Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Άρσεναλ;

Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ