ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Λόβενκραντς... πίκαρε τον Ρονάλντο για την προτομή

Newcastle United 's Peter Lovenkrands, control's the ball during their English Premier League soccer match against Chelsea at the Sports Direct Arena, Newcastle, England, Saturday, Dec. 3, 2011. (AP Photo/Scott Heppell)
Newcastle United 's Peter Lovenkrands, control's the ball during their English Premier League soccer match against Chelsea at the Sports Direct Arena, Newcastle, England, Saturday, Dec. 3, 2011. (AP Photo/Scott Heppell) AP

Ευκαιρία να "τρολάρει" τον Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε ο Δανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Πίτερ Λόβενκραντς. Σύγκρινε την προτομή του Πορτογάλου με τον εαυτό του και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό (PHOTO)!

Η προτομή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο αεροδρόμιο της Μαδέιρα έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα, μιας και θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν μοιάζει ιδιαίτερα με τον Πορτογάλο σούπερσταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αρκετοί χρήστες του Twitter δεν έχασαν την ευκαιρία κι έσπευσαν να σχολιάσουν την εν λόγω εικόνα με χιουμοριστικό τρόπο. Ανάμεσα σε αυτούς κι ο παλαίμαχος Δανός ποδοσφαιριστής, Πίτερ Λόβενκραντς. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των Σάλκε και Νιούκασλ ανέβασε την προτομή του Ρονάλντο, ενώ δίπλα της έβαλε προσωπική του φωτογραφία!

Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, μιας η προτομή μοιάζει περισσότερο σε αυτόν, παρά στον άσο των "μερένγκες". Βέβαια, εκείνο που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ήταν το μήνυμα που συνόδευσε το εν λόγω Tweet. "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει προτομή μου στο αεροδρόμιο 'Κριστιάνο Ρονάλντο', ήταν το σχόλιό του, το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο απ' τους χιλιάδες χρήστες που τον ακολουθούν.

Ο Λόβενκραντς... πίκαρε τον Ρονάλντο για την προτομή

Photo Credits: AP Photo/Scott Heppell

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ