ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Λούκας Αλκαράθ νέος προπονητής στην Εθνική Αλγερίας

Ο Λούκας Αλκαράθ νέος προπονητής στην Εθνική Αλγερίας
Αλκαράθ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μόλις τρεις μέρες μετά την απόλυσή του από τη Γρανάδα, ο Λούκας Αλκαράθ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αλγερίας. Η Ομοσπονδία της χώρας έχει τέταρτο διαφορετικό προπονητή τους τελευταίους 13 μήνες.

Τη Δευτέρα (10/4) ο Λούκας Αλκαράθ απολύθηκε από την ισπανική Γρανάδα, η οποία είναι στην τελευταία θέση της Primera Division. Τρεις μέρες μετά ο Ισπανός τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αλγερίας., από την οποία αποχώρησε ο Βέλγος Ζορζ Λίκενς.

Τους Αλγερινούς ήταν να αναλάβει ένας άλλος Ισπανός, ο Χοακίν Καπαρός, αλλά τον... κέρδισε ο συμπατριώτης του, ο οποίος τη σεζόν 2012-2013 πέρασε από τον Άρη. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Αλκαράθ με τη νέα του ομάδα θα είναι με το Τόγκο για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2019.

Στον ίδιο όμιλο είναι το Μπενίν και η Γκάμπια. Η Αλγερία "παλεύει" να προκριθεί για τρίτη διαδοχική φορά σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά αυτή τη στιγμή είναι στην τελευταία θέση του γκρουπ τους. Είναι πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρα Νιγηρία (έχει 6 βαθμούς). Στο γκρουπ B είναι και το Καμερούν (2) και η Ζάμπια (1). Μόνο ο πρώτος κάθε ομίλου πάει στη Ρωσία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ