ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Λούα Λούα θα παίξει στα Κατεχόμενα

Ο Λούα Λούα θα παίξει στα Κατεχόμενα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τρέζορ Λομάνα Λούα Λούα δοκιμάστηκε από διάφορες ομάδες τους τελευταίους μήνες και εν τέλει βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στα Κατεχόμενα της Κύπρου!

Οι μέρες... δόξας του Τρέζορ Λομάνα Λούα Λούα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ο πρώην επιθετικός της Νιούκαστλ, της Πόρτσμουθ και φυσικά του Ολυμπιακού έψαχνε εδώ και μήνες ομάδα και τελικά φαίνεται πως κατέληξε στα... Κατεχόμενα!

Μετά από θητεία σε Καράμπιουκσπορ, Ρίζεσπορ, Ακχισάρ Μπελεντιγέσπορ και Σανλιούρφασπορ στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος από το 2012 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2016, ο 36χρονος Κογκολέζος αποφάσισε να αγωνιστεί και στην τουρκική πλευρά της Βόρειας Κύπρου, για λογαριασμό της Γεσίλοβα από τον Καραβά (νυν Αλσαντζάκ), σύμφωνα με ΜΜΕ του ψευδοκράτους.

Ο Λούα Λούα θα παίξει στα Κατεχόμενα

Σημειώνεται ότι ο άλλοτε διεθνής επιθετικός, ο οποίος σε δύο θητείες στον Ολυμπιακό (2007-2008 και δεύτερο μισό του 2009-2010) σημείωσε 9 γκολ σε 46 εμφανίσεις, έκανε προπονήσεις το φθινόπωρο με τη Βέροια, ωστόσο ήταν υπέρβαρος και σε κακή φυσική κατάσταση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ