ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ξένος Τύπος για την εξάρα της Ισπανίας στην Αργεντινή

Ο ξένος Τύπος για την εξάρα της Ισπανίας στην Αργεντινή

Σκληρή κριτική από τα ΜΜΕ δέχεται η Αργεντινή μετά τον φιλικό διασυρμό με σκορ 6-1 από την Ισπανία στο Wanda Metropolitano. Αποθέωση για την Ισπανιά. Δείτε αναλυτικά.

Η φιλική αναμέτρηση της Ισπανίας με την Αργεντινή στο Wanda Metropolitano της Μαδρίτης αποδείχθηκε εφιάλτης για τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι γνώρισε βαριά ήττα με 6-1 από τους Ισπανούς του Ζουλέν Λοπετεγκί, χωρίς τον Λιονέλ Μέσι στη σύνθεση της.

Η εικόνα της αλμπισελέστε ήταν αποκαρδιωτική, με τον Μέσι να αποχωρεί πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Ο Τύπος της Αργεντινής ασκεί σκληρή κριτική, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την "Ole".

“ Εξευτελιστική ήττα από την Ισπανία. Η Αργεντινή, μια ομάδα χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, που έπαιξε πολύ άσχημα και έδωσε πολλά δικαιώματα στην άμυνα. Ένα από τα χειρότερα αποτελέσματα στην ιστορία”.

“Καταστροφή. Ιστορική νίκη για την Ισπανία με 6-1 επί της Αργεντινής. Σκληρή η πραγματικότητα για μία ομάδα, που χωρίς τον Μέσι είναι πολύ διαφορετική” αναφέρει η “Clarin”.

Από την άλλη, τα ισπανικά μέσα αποθεώνουν την φούρια ρόχα για την εικόνα της, λίγους μήνες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

“ Αριστούργημα” αναφέρει η “Marca”, η οποία αποθεώνει τον Ίσκο για τα τρία γκολ που πέτυχε. “Η καλύτερη Ισπανία των τελευταίων χρόνων, με πρωταγωνιστή τον Ίσκο των τριών γκολ, πετυχαίνει ιστορική νίκη εναντίον της Αργεντινής.

“Αναθεώρηση χωρίς τον Μέσι. Η απουσία του Μέσι αποκαλύπτει την ντροπή της αλμπισελέστε.” γραφεί η “Mundo Deportivo” στο πρωτοσέλιδο της.

“Ο Μέσι γνωρίζει ποιος είναι το φαβορί” αναφέρει η “Sport”, η οποία στέκεται στο γεγονός της απουσίας του από το φιλικό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ