ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κριστιάνο κόστισε 380.000 ευρώ στους Πορτογάλους

Ο Κριστιάνο κόστισε 380.000 ευρώ στους Πορτογάλους

Η Πορτογαλία νίκησε 1-0 την Ιταλία στο φιλικό της Γενεύης όμως η ομοσπονδία της χώρας έχασε το ποσό των 380.000 ευρώ ελέω... Κριστιάνο Ρονάλντο. Διαβάστε το λόγο.

Το πρόσφατο φιλικό της Γενεύης μεταξύ της Ιταλίας και της Πορτογαλίας άφησε πίκρα στην σκουάντρα ατζούρα" καθώς με την ήττα της έπεσε στο δεύτερο group δυναμικότητας για την κλήρωση των ομίλων για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 (στο πρώτο ανέβηκε η Κροατία), όμως ζημιά είχαν και οι Ίβηρες.

Μπορεί εντός γηπέδου η ομάδα του Φερνάντο Σάντος να επιβλήθηκε με 1-0 συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία από τότε που άλλαξε προπονητή όμως η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο είχε ως αποτέλεσμα να χάσει η πορτογαλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία 380.000 ευρώ.

Ο Κριστιάνο κόστισε 380.000 ευρώ στους Πορτογάλους

Οι διοργανωτές του φιλικού είχαν βάλει όρο στη συμφωνία με τους Πορτογάλους πως θα έπρεπε να βρισκόταν στην αποστολή και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως η απουσία του (τον άφησε εκτός αποστολής ο Σάντος καθώς αντιμετώπιζε και ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού) υποχρεώνει την ομοσπονδία της χώρας να επιστρέψει το ποσό των 380.000 ευρώ που είχε οριστεί ως ρήτρα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ