ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κριστιάνο απέκτησε το δικό του app για selfies

Ο Κριστιάνο απέκτησε το δικό του app για selfies

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποδεικνύει το... επιχειρηματικό του δαιμόνιο για ακόμη μία φορά, αφού δημιούργησε το δικό του app για selfie. Οι θαυμαστές του μπορούν να βγάζουν selfies με το είδωλό τους, όπου κι αν βρίσκονται, με τα έσοδα να διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό!

Όσο καλός είναι εντός αγωνιστικού χώρου, άλλο τόσο είναι κι εκτός αυτού. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να αποδεικνύει πως διακατέχεται από επιχειρηματικό δαιμόνιο, φροντίζοντας να "εκμεταλλευτεί" την εικόνα του για ακόμη μια φορά. Πως; Λανσάροντας το δικό του app για... selfies!

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης δημιούργησε τη δική του εφαρμογή για iPhone και Android, δίνοντας τη δυνατότητα στους θαυμαστές του να βγάλουν selfie μαζί του, απ όπου κι αν βρίσκονται. Όπως αναφέρεται μάλιστα στη διαφημιστική καμπάνια για το νέο αυτό εγχείρημα: "Πήγαινε την αγάπη σου για τον Κριστιάνο στο επόμενο επίπεδο".

Το καλύτερο βέβαια δεν είναι αυτό, αλλά ότι οι 1.49 λίρες που κοστίζει για να "κατεβάσει" κάποιος το app θα διατεθούν στην οργάνωση "Σώσε τα Παιδιά".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ