ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κούπερ "έκοψε" τον Ουάρντα από την εθνική Αιγύπτου

Ο Κούπερ "έκοψε" τον Ουάρντα από την εθνική Αιγύπτου

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Αιγύπτου, Έκτορ Ραούλ Κούπερ αποφάσισε να βγάλει από τη λίστα για τους αγώνες με την Ουγκάντα το όνομα του 23χρονου μέσου του ΠΑΟΚ. Τι αναφέρει το δελτίο τύπου της Αιγυπτιακής Ομοσπονδίας.

Όταν έγινε γνωστό το θέμα με τις κατηγορίες σε βάρος του Αμρ Ουάρντα περί παρενόχλησης των συζύγων δύο παικτών της Φεϊρένσε, η Αιγυπτιακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να κάνει έρευνα για να διαπιστώσει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Ωστόσο, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας της χώρας των "Φαραώ", Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν περίμενε το πόρισμα της έρευνας.

Αποφάσισε να βγάλει από την αποστολή για τα δύο ματς με την Ουγκάντα στις 31 Αυγούστου και 5 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου (αρχικά τον είχε συμπεριλάβει) τον 23χρονο μεσοεπιθετικο του ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο που εκδόθηκε από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου, "ο Ουάρντα κόπηκε για τεχνικούς λόγους, αφού δεν είχε αρχίσει προετοιμασία με την Φεϊρένσε, με αποτέλεσμα να είναι σωματικά ανέτοιμος".

Θυμίζουμε πως ο Ουάρντα αρνείται τις κατηγορίες για παρενόχληση και έχει αναθέσει την υπεράσπισή τους σε δικηγορικό γραφείο στην Ελβετία και την ίδια ώρα ο ατζέντης του, σε συνεννόηση με τον ΠΑΟΚ ψάχνει νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, αφού η Φερϊρένσε ακύρωσε τον δανεισμό τπυ από τον Δικέφαλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στο Sport24.gr ο πατέρας του παίκτη, Μεντχάτ Ουάρντα, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην Αθήνα, κάτι που ενισχύει τη φημολογία ότι υπάρχει ελληνική ομάδα (ίσως και παραπάνω από μία) που έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ