ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κασίγιας προτιμάει τη Λίβερπουλ

Porto's goalkeeper Iker Casillas kicks the ball during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between FC Porto and Juventus at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Feb. 22, 2017. (AP Photo/Paulo Duarte)
Porto's goalkeeper Iker Casillas kicks the ball during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between FC Porto and Juventus at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Feb. 22, 2017. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Ο Ίκερ Κασίγιας θα φύγει απ'την Πόρτο, έχει προτάσεις από Ευρώπη, Αμερική και Ασία, με πιο σημαντική αυτή απ'τη Λίβερπουλ, στην οποία φέρεται να προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, "AS", η Λίβερπουλ έχει κάνει πρόταση στον Ίκερ Κασίγιας, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να σκέφτεται σοβαρά να συνεχίσει την καριέρα του στο "Anfield".

Το συμβόλαιο του 36άχρονου με την Πόρτο ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι και δεν επιθυμεί να μείνει στην πορτογαλική ομάδα, ενώ μέρος του συμβολαίου αυτά τα δύο χρόνια πλήρωνε η Ρεάλ Μαδρίτης.

Έχει ήδη λάβει αρκετές προτάσεις από Ευρώπη, Αμερική και Ασία, αλλά σύμφωνα με την "AS" επιθυμεί να πάει στη Λίβερπουλ και να παίξει με αυτή στο Champions League.

Θυμίζουμε βέβαια πως οι "κόκκινοι" θα παίξουν στα προκριματικά, ενώ ο Γιούργκεν Κλοπ ουσιαστικά δεν εμπιστεύεται για το τέρμα ούτε τον Λόρις Κάριους, ούτε τον Σιμόν Μινιολέ.

AP Photo/Paulo Duarte

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ