ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ιονίτα δεν είχε ξαναδεί πολλούς συμπαίκτες του στο φιλικό με την Ντινάμο

Ο Ιονίτα δεν είχε ξαναδεί πολλούς συμπαίκτες του στο φιλικό με την Ντινάμο

Ο Αλεξάντρου Ιονίτα του Άρη Λεμεσού μίλησε για το φιλικό με την Ντινάμο Βουκουρεστίου, το οποίο κατηγορήθηκε ως στημένο στη Ρουμανία και τόνισε πως δεν είχε ξαναδεί πολλούς από τους συμπαίκτες του λόγω το ότι έπαιξαν πολλοί μικροί.

Ο Άρης Λεμεσού συνετρίβη με 5-0 από τη Ντινάμο Βουκουρεστίου, αλλά τα όσα συνέβησαν στο ματς σύμφωνα με ρουμάνικη ιστοσελίδα, ήταν πραγματικά τραγελαφικά και υπάρχουν καταγγελίες για στημένο φιλικό.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας gsp.ro ανέφερε πως η Ντινάμο είναι μπλεγμένη σε στοιχηματικό σκάνδαλο και πως ο επιθετικός της, Άνταμ Νέμετς, επιτέθηκε στον αντίπαλο τερματοφύλακα, λέγοντάς του "είσαι σοβαρός; Τι κάνεις;" για τον τρόπο που έπεσε στην φάση του τέταρτου γκολ (από τη μια πλευρά η μπάλα και από την άλλη εκείνος).

Η διοίκηση του Άρη ήταν έξαλλη σχετικά με το δημοσίευμα στην Ρουμανία, αφού το θεωρεί ψευδές και χωρίς στοιχεία. Επίσης, η "ελαφρά ταξιαρχία" αγωνίστηκε χωρίς τους βασικούς ποδοσφαιριστές της, αφού το παιχνίδι μεταφέρθηκε μια μέρα μετά.

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Λεμεσού την Κυριακή (22/1) και ο Γιάννης Χριστόπουλος, δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να ρισκάρει την συμμετοχή βασικών του ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμοι για τον κρίσιμο αγώνα που ακολουθεί.

Μάλιστα, σε δηλώσεις που παραχώρησε σε ρουμάνικο μέσο, ο ποδοσφαιριστής του Άρη Λεμεσού, Άλεξ Ιονίτα, ανέφερε: "Πραγματικά δεν καταλαβαίνω, αν έχουμε κάτι να κάνουμε. Πρέπει να μιλήσω με τους ανθρώπους του Άρη. Χρειαζόμασταν ένα φιλικό αγώνα, για να κάνουμε προπόνηση.

Ο αγώνας ήταν να λάβει χώρα πριν από δύο ημέρες αλλά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών αναβλήθηκε. Επίσης,επειδή είχαμε αγώνα στο πρωτάθλημα της Κυριακής, δεν αγωνιστήκαμε με την πρώτη μας ομάδα και γι’ αυτό είχαμε αρκετούς νεαρούς".

Ο Ιονίτα, υπογράμμισε στη συνέχειαότι πολλούς από τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι, δεν τους είχε ξαναδεί και ο λόγος προφανώς ήταν επειδή ο Γιάννης Χριστόπουλος έβαλε πολλούς μικρούς να αγωνιστούν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ