ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ινιέστα υποχρεώνει την Chongqing Dangdai να του αγοράσει 6.000.000 μπουκάλια κρασιού

Roma's Kevin Strootman, rear, runs after Barcelona's Andres Iniesta as he takes a shot on goal during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between between Roma and FC Barcelona, at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Kevin Strootman, rear, runs after Barcelona's Andres Iniesta as he takes a shot on goal during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between between Roma and FC Barcelona, at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Όρο που υποχρεώνει στην Chongqing Dangdai F.C. να αγοράσει 6.000.000 μπουκάλια κρασιού από την επιχείρηση που διαθέτει, φέρεται να έχει βάλει ο Ινιέστα ώστε να συνεχίσει στην κινεζική ομάδα.

Παρελθόν από την Μπαρτσελόνα αναμένεται να αποτελέσει ο Αντρές Ινιέστα στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να ανακοινώνει την αποχώρησή του από τη Βαρκελώνη έπειτα από 22 χρόνια.

Στη συγκινητική συνέντευξη Τύπου που έδωσε στις 27/04, προτίμησε να μην αποκαλύψει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αναφέροντας απλά πως θα βρίσκεται εκτός Ευρώπης.

Όπως είναι γνωστό, ωστόσο, η επόμενη ομάδα που θα αγωνίζεται ο 33χρονος θα είναι η Chongqing Dangdai της Κίνας. Καταλυτικό ρόλο για την μετακίνησή του στην Άπω Ανατολή φαίνεται πως έπαιξε η οινοποιητική επιχείρηση που διαθέτει, την οποία θα προσπαθήσει να προωθήσει.

Σήμερα (03/05) όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "El Mundo", ο Ινιέστα φέρεται να έχει βάλει ως όρο στην κινεζική ομάδα να του αγοράσει έξι εκατομμύρια μπουκάλια από τα κρασιά που παράγει, με αποτέλεσμα να έχει επιπλέον έσοδα 36.000.000€. Υπενθυμίζεται πως ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με την Chongqing, μια συμφωνία που θα κοστίσει συνολικά 27.000.000€.

Photo credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ