ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ιμπραχίμοβιτς "κλείνει το μάτι" στη Μπάγερν

Ο Ιμπραχίμοβιτς "κλείνει το μάτι" στη Μπάγερν

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς εξέφρασε την επιθυμία του να να προλάβει να παίξει στη Bundesliga λίγο πριν ολοκληρώσει την καριέρα του, δείχνοντας μάλιστα σαφή προτίμηση στη Μπάγερν Μονάχου!

Αποτελεί τον διακαή πόθο της Μίλαν αυτό το καλοκαίρι, η Παρί Σεν Ζερμέν τον θέλει για τέταρτη συνεχή σεζόν ώστε να ηγηθεί της γραμμής κρούσης της, εκείνος όμως δεν κρύβει την επιθυμία του να παίξει κάποια στιγμή στο γερμανικό πρωτάθλημα και δη στη Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ιμπραχίμοβιτς "κλείνει το μάτι" στη Μπάγερν

Τρία χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν, τρία χρόνια πρωταθλητής στη Ligue 1 ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς

Για τους περισσότερους το συγκεκριμένο σενάριο φαντάζει... σατανικό αν αναλογιστεί κανείς πως έχει χείριστες σχέσεις με τον Πεπ Γουαρδιόλα από την εποχή της συνύπαρξής τους στη Μπαρτσελόνα, με τον "Ίμπρα" να ξεκαθαρίζει πάντως ότι η σκέψη αυτή δεν αφορά το άμεσο μέλλον.

Ο Ιμπραχίμοβιτς "κλείνει το μάτι" στη Μπάγερν

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν κατάφερε να στεριώσει στη Μπαρτσελόνα και κατηγορεί τον Πεπ Γουαρδιόλα για αυτό

"Είναι σίγουρα ένα πρωτάθλημα που με γοητεύει. Ίσως μία ημέρα να έπαιζα εκεί, έχω ακόμα χρόνο. Εάν πήγαινα στη Γερμανία, θα το έκανα μόνο για να παίξω στη Μπάγερν. Είναι κατά τη γνώμη μου μία από τις πέντε κορυφαίες ομάδες στον κόσμο", δήλωσε ο 33χρονος Σουηδός σούπερ σταρ στο γερμανικό μέσο "11Freunde".

Θέλει τον "Ίμπρα" και ο Μαντσίνι

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με σημερινή αποκάλυψη της "Corriere dello Sport", στο κυνήγι του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι διατεθειμένη να μπει και η Ίντερ, με τον Ρομπέρτο Μαντίνι να τον θεωρεί ιδανικό για να οδηγήσει άμεσα τους Μιλανέζους σε επιτυχίες. Οι δυο τους μάλιστα είχαν συνεργαστεί και πριν μερικά χρόνια κατά την πρώτη θητεία του "Μάντσιο" στους "νερατζούρι".

Ο Ιμπραχίμοβιτς "κλείνει το μάτι" στη Μπάγερν
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ