ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γουακάσο και το επεισόδιο με τον υπουργό Αθλητισμού

Ghana's Mubarak Wakaso celebrates his goal during their African Nations Cup Group B soccer match against Mali at the Nelson Mandela Bay Stadium in Port Elizabeth January 24, 2013. REUTERS/Siphiwe Sibeko (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER)
Ghana's Mubarak Wakaso celebrates his goal during their African Nations Cup Group B soccer match against Mali at the Nelson Mandela Bay Stadium in Port Elizabeth January 24, 2013. REUTERS/Siphiwe Sibeko (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να καταφέρεται εναντίον του υπουργού Αθλητισμού της Γκάνας, μετά το 0-0 με την Ουγκάντα.

Σε επεισόδιο με τον υπουργό Αθλητισμού της Γκάνας φέρεται να ενεπλάκη ο Μουμπάρακ Γουακάσο! Σύμφωνα με ιστοσελίδες της πατρίδας του, ο Γουακάσο εμφανίστηκε να καταφέρεται εναντίον του Νι Λάντε Βαντερπούλγιε, μετά την ισοπαλία 0-0 με την Ουγκάντα στο Ταμάλε.

Ο 26χρονος χαφ κατηγόρησε τον Γκανέζο πολιτικό για τα αρνητικά αποτελέσματα της Εθνικής ομάδας, εξαιτίας της άρνησης του υπουργείου να καλύψει τα έξοδα μετάβασης σε ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο, ο παίκτης του Παναθηναϊκού αρνήθηκε όσα του αποδίδονται, μιλώντας στον γκανέζικο ραδιοφωνικό σταθμό "Happy fm" και έκανε λόγο για φαντασία.

"Ποτέ μου δεν προσέβαλα τον υπουργό, κύριο Βαντερπούλγιε. Ο υπουργός ήταν αυτός ο οποίος διασφάλισε την παρουσία του Ασαμόα Γκιάν και του Αγκιεμάν Μπαντού. Ακόμα, μου έδειξε την απάντηση του σε αυτές τις φήμες" σχολίασε ο Γουακάσο.

"Δεν ενοχλούμαι για τις φήμες γιατί ξέρω ότι δεν συνέβη κανένα τέτοιο περιστατικό και ο υπουργός ξέρει και αυτός τίποτα δεν συνέβη μεταξύ μας. Μετά τη συνάντηση μας, ο υπουργός μου εκμυστηρεύτηκε ότι είμαι διαφορετικός απ' όπως με είχαν παρουσιάσει και μιλάω πολύ ώριμα. Οπότε και οι δυο μας έχουμε εκπλαγεί με τη φήμη ότι εγώ τον προσέβαλα" πρόσθεσε ο άσος του Τριφυλλιού.

Καταλήγοντας, επεσήμανε: "Ξέρω ότι μερικές φορές οι άνθρωποι δεν σε συμπαθούν και θέλουν να πουν αρνητικά πράγματα για σένα. Δεν με απασχολεί, εγώ συγκεντρώνομαι στην καριέρα και στην οικογένεια μου".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ