ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γκίμπσον απολογήθηκε στους συμπαίκτες του

Ο Γκίμπσον απολογήθηκε στους συμπαίκτες του

Η βαριά ήττα με 0-5 της Σάντερλαντ απ'την Σέλτικ έφερε την οργή του Ντάρον Γκίμπσον, ο οποίος πίνοντας μαζί με φιλάθλους έβριζε τους συμπαίκτες του, για να ζητήσει συγγνώμη δυο μέρες μετά (video)

Ο Ντάρον Γκίμπσον το πρωί της Δευτέρας (31/7) ζήτησε συγγνώμη απ'τους συμπαίκτες του στη Σάντερλαντ και γενικότερα απ'τον σύλλογο για την συμπεριφορά του.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή κυκλοφόρησε ένα video με τον 29άχρονο Ιρλανδό μέσο να πίνει μαζί με φιλάθλους της ομάδας σε μπαρ ξενοδοχείου και προφανώς υπό την επήρεια του αλκοόλ να βρίζει τους συμπαίκτες του.

"Είμαστε γαμημένα σκατά. Φυσικά και με ενοχλεί αυτό. Δεν θέλω να είμαι σκατό. Υπάρχουν πολλοί στην ομάδα που δεν νοιάζονται καθόλου", έλεγε ο Γκίμπσον, με την τελευταία ατάκα να την λέει και αυτή με βρισιά.

Οι φίλαθλοι αρχίζουν να του λένε ονόματα. Λαμίν Κονέ, Γέρεμαϊν Λενς, Ουαχμπί Κχαζρί και αυτός συμφωνεί πως αυτοί οι παίκτες δεν νοιάζονται καθόλου για την ομάδα, αδιαφορούν.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε πως ο Γκίμπσον την Δευτέρα απολογήθηκε και πως η Σάντερλαντ πλέον θα αποφασίσει την τιμωρία του, ενώ το βράδυ της Παρασκευής οι "μαύρες γάτες" υποδέχονται την Ντέρμπι Κάουντι στην πρεμιέρα της Championship.

photo: celtic fc twitter

Το video...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ