ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Φέργκιουσον "τίμησε" την πρώτη ομάδα του

Ο Φέργκιουσον "τίμησε" την πρώτη ομάδα του
© GETTY IMAGES

Πενήντα έξι ολόκληρα χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Queen's Park, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έκανε ένα ξεχωριστό "δώρο" στην πρώτη ομάδα της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Διαβάστε το story.

Η Queens Park Football Club ήταν η ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα ο Άλεξ Φέργκιουσον (1957-1960) αγωνιζόμενος σε 31 ματς και πετυχαίνοντας 15 γκολ και το γεγονός αυτό δεν το λησμόνησαν οι άνθρωποι του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού συλλόγου στη Σκωτία.

Έτσι, με αφορμή την επικείμενη συμπλήρωση 150 χρόνων από την ίδρυσή του (9 Ιουλίου 1967) ο σύλλογος της Γλασκώβης ζήτησε από τον θρυλικό πρώην τεχνικό να παρουσιάσει την επετειακή φανέλα της ομάδας για αυτά τα 150 χρόνια, με τον "Φέργκι" να ανταποκρίνεται με χαρά στο ιστορικό κάλεσμα.

Ο Φέργκιουσον "τίμησε" την πρώτη ομάδα του
© TWITTER/@QUEENSPARKFC

"Η Queen's υπέγραψε διεθνή παίκτη", είναι το χιουμοριστικό σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία του Άλεξ Φέργκιουσον με την επετειακή φανέλα της πρώτης του ομάδας, με τον πολυνίκη τεχνικό να δηλώνει:

"Ενθουσιάστηκα όταν η Queen's Park ήρθε σε επαφή και μου ζήτησε τη βοήθεια για να διαφημίσουμε τη νέα εμφάνιση. Τα χρώματα της Σκωτίας είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο και είναι φανταστικό πως ο ρόλος του συλλόγου ως σκαπανείς του παιχνιδιού αναγνωρίζεται με αυτό τον τρόπο".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ