ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Φέργκιουσον απάντησε στο ερώτημα "Ρονάλντο ή Μέσι"

Ο Φέργκιουσον απάντησε στο ερώτημα "Ρονάλντο ή Μέσι"

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μίλησε για τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, απαντώντας στο μεγάλο ερώτημα για το ποιος είναι καλύτερος. Ρονάλντο ή Μέσι; Ο Σκοτσέζος τεχνικός έδωσε την απάντηση του.

Ο επί σειρά ετών προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργιουσον, μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο Sky Sports, ρωτήθηκε για τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, δηλαδή για τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Σκοτσέζος τεχνικός εκθείασε και τους δύο παίκτες, αλλά στη συνέχεια ξεχώρισε τον έναν από τους δύο, έστω και με διπλωματικό τρόπο: "Αυτοί οι δύο τύποι είναι πάνω από όλους τους άλλους. Μεγάλο τους ατού είναι η συνέπεια. Δέχονται ένα μαρκάρισμα, αλλά σηκώνονται και ξαναζητούν την μπάλα. Και δεν χάνουν κανένα παιχνίδι. Παίζουν συνέχεια και δίνουν αξία σε όλους τους υπόλοιπους".

Και συνέχισε λέγοντας τα εξής: "Ο Ρονάλντο είναι ο άνθρωπός μου. "Ronaldo is my boy", είπε χαρακτηριστικά ο Σερ Άλεξ Φέργιουσον, ο οποίος το καλοκαίρι του 2003 τον έφερε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όταν ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ήταν μόλις 18 ετών. Μαζί κατέκτησαν τίτλους και Πρωταθλήματα, μέχρι που το καλοκαίρι του 2009 ο ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε βίντεο το απόσπασμα:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ