ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Εσιέν τρελάθηκε και πήρε στο κυνήγι αντίπαλο

Ο Εσιέν τρελάθηκε και πήρε στο κυνήγι αντίπαλο

Ο Μάικλ Εσιέν εξοργίστηκε με αντίπαλο στο ντεμπούτο του στην Ινδονησία και άρχισε να τον κυνηγάει για να τον χτυπήσει, αλλά δεν κατάφερε να τον φτάσει...

Απίστευτα πράγματα στην Ινδονησία, με τον Μάικλ Εσιέν να προσπαθεί να παίρνει στο κυνήγι έναν αντίπαλο στο ντεμπούτο του και να προσπαθεί να του επιτεθεί.

Περίπου έναν μήνα μετά από την υπογραφή του στην Περσίμπ Μπάντουνγκ της δυτικής Ιάβα, ο Γκανέζος μέσος έκανε την πρώτη εμφάνιση με τη νέα ομάδα του, με άκρως επεισοδιακό τρόπο.

Σε μία φάση στο κέντρο του γηπέδου, ο Γιάμπες Ρόνι της Μπαλί Γιουνάιτεντ κλότσησε την μπάλα προς το μέρος του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος σήκωσε το πόδι του και κατάφερε να προστατευτεί από ένα δυνατό χτύπημα.

Ο Ρόνι γύρισε πλάτη και άρχισε να περπατάει, αλλά ο Εσιέν εξοργίστηκε και τον κυνήγησε, μέχρι να τον σταματήσουν οι ψυχραιμότεροι. Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής... προσπέρασε το πρώτο φράγμα, αλλά εν τέλει τον σταμάτησαν τρεις αντίπαλοι και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν.

Τα κατάφεραν, με τον διαιτητή να στέκεται στο πλευρό του Εσιέν και να αποβάλει τον Ρόνι, κάνοντας απλά παρατηρήσεις στον Εσιέν.

Photo credits: Persib.co.id

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ