ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Εσιέν πήγε να δει τον "μπαμπά" Μουρίνιο

Ο Εσιέν πήγε να δει τον "μπαμπά" Μουρίνιο
Εσιέν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάικλ Εσιέν βρέθηκε στο Μάντσεστερ, παρακολούθησε την αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με τους Ζοζέ Μουρίνιο και Μπόμπι Τσάρλτον.

Μπορεί το πέρασμα του από το ελληνικό πρωτάθλημα να το έχουν ξεχάσει πολλοί (σίγουρα όχι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού που ακόμα τον πληρώνουν), αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο Μάικλ Εσιέν υπήρξε ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής.

Ο 35χρονος μέσος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (05/12) στο Μάντσεστερ όπου και παρακολούθησε την αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την ΤΣΚΑ Μόσχας.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης ο μέσος από την Γκάνα είχε την ευκαιρία να συναντήσει ξανά τον Ζοζέ Μουρίνιο. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί για τρεις σεζόν. Οι δύο πρώτες (2005-06, 2006-07) στην Τσέλσι και για μία ακόμη (2012-13) στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως φαίνεται οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με τον Εσιέν να χαρακτηρίζει τον Πορτογάλο ως "μπαμπά".

Παράλληλα, ο Γκανέζος μέσος συναντήθηκε και με τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον. Ο Εσιέν ανέβασε τις δύο φωτογραφίες στον επίσημο λογαριασμό του γράφοντας "Είναι καλό που είδα εσένα μπαμπά (Ζοζέ Μουρίνιο) και τον μεγάλο ίνδαλμα και θρύλο σερ Μπόμπι Τσάρλτον".

Δείτε το σχετικό του ποστ

Good to see daddy @josemourinho and the great icon and legend SIR BOBBY CHARLTON.....#Boss

A post shared by Michael Essien® (@iam_ess) on

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ