ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ενός έτους γιος του Ρούνεϊ πέτυχε το πρώτο του γκολ

Ο ενός έτους γιος του Ρούνεϊ πέτυχε το πρώτο του γκολ
© COLEEN ROONEY / TWITTER

Την επαφή του με το ποδόσφαιρο ξεκίνησε ο γιος του Γουέιν Ρούνεϊ. Μάλιστα, πέτυχε το πρώτο του γκολ σε ηλικία ενός έτους και μόλις λίγες ημέρες μετά τα πρώτα του βήματα (VIDEO).

Στα χνάρια του πατέρα του, Γουέιν Ρούνεϊ, βαδίζει ο μικρός Κιτ, μιας και η μητέρα του ανέβασε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter που τον δείχνει να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ!

Ο μικρός είναι ενός έτους και κατάφερε να σκοράρει το πρώτο του τέρμα, ύστερα από την πρώτη εβδομάδα που έμαθε να περπατά. Η Κολίν Ρούνεϊ δεν έχασε χρόνο και πήγε τον Κιτ στον εργασιακό χώρο του πατέρα του.

Του έδωσε την μπάλα κι εκείνος με σταθερά βήματα κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα! Η μητέρα του βρέφους συνόδευσε το βίντεο με το εξής μήνυμα: "Ξεκινάμε από νωρίς", δείχνοντας έτσι την επιθυμία της να δει το γιο της να βαδίζει στα χνάρια του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο μικρός Κιτ είναι ο τρίτος γιος των Γουέιν και Κολίν Ρούνεϊ. Ο μεγαλύτερός τους γιος, ο Κέι, είναι επτά ετών, ενώ ο μεσαίος, ο Κλέι, έχει "κλείσει" τα τρία. Πάντως, για την ώρα, η σύζυγος του 31χρονου επιθετικού δεν σκέφτεται να προσθέσουν άμεσα νέο μέλος στην οικογένειά τους. "Προς το παρόν, δεν το σκεφτόμαστε, επειδή τώρα έχουμε πολλά στο μυαλό μας".

Επίσης, τόνισε ότι αν υπάρξει τέταρτο παιδί στη ζωή τους θα ήθελε να είναι κορίτσι. "Είμαι χαρούμενη με τα τρία μου αγόρια. Εάν, όμως, κάνουμε κι άλλο θα ήθελα να είναι κορίτσι, αλλά δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό. Θα είναι καλό για τα αγόρια να αποκτήσουν μία αδερφή".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ