ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο εφιάλτης της Λίβερπουλ επιστρέφει στο "Anfield"

Ο εφιάλτης της Λίβερπουλ επιστρέφει στο "Anfield"

Ο παίκτης που στέρησε πέρυσι από τη Λίβερπουλ τον τίτλο της Premier League επιστρέφει στον "τόπο του εγκλήματος", αυτή τη φορά ως παίκτης της Μπεσίκτας. Και μάλιστα προειδοποιεί τους "κόκκινους".

Εάν υπάρχει ένα όνομα που "πληγώνει" πολύ τους οπαδούς της Λίβερπουλ αυτό δεν είναι άλλο από το... Ντεμπά Μπα.

Ο Σενεγαλέζος στράικερ ήταν εκείνος που είχε κλέψει τη μπάλα μετά το ιστορικό γλίστρημα του Στίβεν Τζέραρντ στο περυσινό Λίβερπουλ-Τσέλσι και με ψύχραιμο πλασέ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα είχε ανοίξει το δρόμο για τη νίκη των Λονδρέζων μέσα στο "Anfield" που ουσιαστικά στέρησε τον τίτλο από τους "κόκκινους".

Σχεδόν έναν χρόνο αργότερα ο Ντεμπά Μπα επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος με διαφορετική όμως φανέλα, αυτή της Μπεσίκτας, με την ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς να αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ την ερχόμενη Πέμπτη στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους "32" του Europa League.

Ο 29χρονος φορ θα βγει μάλιστα στον αγωνιστικό χώρο του "Anfield" με ανεβασμένη ψυχολογία: μετράει ήδη 22 γκολ με τους "αετούς", εκ των οποίων τα δύο τελευταία στο 3-2 επί της Μπούρσασπορ ( το νικητήριο στο 94ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ) που τους έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας στη χώρα τους.

Ο εφιάλτης της Λίβερπουλ επιστρέφει στο "Anfield"

"Ως ομάδα απολαμβάνουμε πραγματικά αυτό που κάνουμε", δηλώνει ο Ντεμπά Μπα για τη φετινή εντυπωσιακή σεζόν της Μπεσίκτας, ενώ για το επικείμενο ταξίδι στην Αγγλία και το ματς με τη Λίβερπουλ, υπογραμμίζει:

"Θα είναι διασκεδαστικό το ταξίδι στο Λίβερπουλ καθώς λατρεύω να αγωνίζομαι στην Αγγλία. Η ατμόσφαιρα στο Anfield θα είναι υπέροχη όπως είναι πάντα.

Την περασμένη σεζόν έκανα τη δουλειά μου απέναντι στη Λίβερπουλ, ήταν απλά άτυχος ο Τζέραρντ σε εκείνη τη φάση. Έκανα ό,τι έκανα και ελπίζω να το επαναλάβω και τώρα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ