ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Δουδαμέλ νέος προπονητής στη Βενεζουέλα

O Δουδαμέλ νέος προπονητής στη Βενεζουέλα

Ο Ρόναλντ Βάργκας θα πρέπει να αισθάνεται καλύτερα στην εθνική Βενεζουέλας, καθώς ο Ραφαέλ Δουδαμέλ αντικατέστησε τον Νοέλ Σανβισέντε στην τεχνική ηγεσία της "βινοτίντο".

Τι κι αν στο Copa America 2015, στα γήπεδα της Χιλής, η εθνική Βενεζουέλας παρουσιάστηκε καλύτερη του αναμενομένου; Στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, μετά από έξι αγωνιστικές, η "βινοτίντο" καταλαμβάνει την τελευταία θέση της κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό.

Ο Νοέλ Σανβισέντε, όπως ήταν φυσιολογικό, απομακρύνθηκε από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού και τη θέση του πήρε ο Ραφαέλ Δουδαμέλ, πρώην γκολκίπερ της εθνικής αλλά και πρώην προπονητής της ομάδας Κ17. Τελευταία ομάδα που προπόνησε ο "λιμπερταδόρ", ήταν η Ντεπορτίβο Λάρα.

Κι αν ο Αλάιν Μπαρόχα έχει βέβαιη την παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, τα νέα ήχησαν χαρμόσυνα στα αυτιά του Ρόναλντ Βάργκας. Ο "Ρονίτα" είχε κόντρα με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Βενεζουέλας, Νοέλ Σανβισέντε, με αποτέλεσμα παρά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την ΑΕΚ να μην καλείται.

Ο Ραφαέλ Δουδαμέλ θα καθοδηγήσει την εθνική Βενεζουέλας και στο Copa America Centenario, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα των ΗΠΑ το προσεχές καλοκαίρι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ