ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο "CR7" θα σηκώσει την 5η Xρυσή Mπάλα στον Πύργο του Άιφελ!

Ο "CR7" θα σηκώσει την 5η Xρυσή Mπάλα στον Πύργο του Άιφελ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα κατακτήσει τελικά την "Χρυσή Μπάλα" για εφέτος, φτάνοντας συνολικά τις πέντε. Το πιο σημαντικό πάντως είναι πως η παραλαβή του... τροπαίου θα γίνει στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ!

Ο Πορτογάλος super star θα είναι τελικά αυτός που θα κατακτήσει την φετινή "Χρυσή Μπάλα" και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες αυτό θα συμβεί την Πέμπτη (7/12).

Η εκδήλωση θα είναι μεγαλοπρεπέστατη και όπως αναφέρεται από ισπανικά μέσα, θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα πιο όμορφα αξιοθέατα του κόσμου. Μιλάμε φυσικά, για τον Πύργο του Άιφελ και πιο συγκεκριμένα στην κορυφή του.

Μάλιστα, πληροφορίες από την Αγγλία ( Sun και Μirror) κάνουν λόγο για βέβαιη κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Πορτογάλο και πως οι παλαιότερες διαρροές ότι ο Μέσι θα ήταν ο τελικός νικητής δεν ήταν αληθινές.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo poses for the media with his four golden balls prior the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Granada at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Jan. 7, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo poses for the media with his four golden balls prior the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Granada at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Jan. 7, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Αυτή θα είναι η 12η Χρυσή Μπάλα που καταλήγει στη Μαδρίτη και συνολικά 5η για τον Κριστιανό Ρονάλντο, φτάνοντας έτσι τον Αργεντινό επιθετικό της Μπαρτσελόνα.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβηκε στο Facebook του Bleacher Report και δείχνει τις προετοιμασίες που γίνονται για να είναι όλα έτοιμα την Πέμπτη:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ