ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο αποχαιρετισμός του Ρεκόμπα

Ο αποχαιρετισμός του Ρεκόμπα

Ο Άλβαρο Ρεκόμπα λέει "αντίο" στο ποδόσφαιρο, την Πέμπτη, στο "Γραν Πάρκε Σεντράλ" του Μοντεβιδέο. Ινφαντίνο, Ιέρο, Καφού, Σανέτι και Βιέρι τιμούν με την παρουσία των, τον "Τσίνο". (photos)

Η 21ετής πορεία του Άλβαρο Ρεκόμπα στα γήπεδα, έφθασε στο τέλος της. Στο γήπεδο που λάτρεψε κι από το οποίο λατρεύτηκε, το "Γραν Πάρκε Σεντράλ" του Μοντεβιδέο (έδρα της Νασιονάλ), ο "Τσίνο" θα πατήσει για τελευταία φορά το χορτάρι με πλήθος αστέρων και πρώην συμπαικτών του, να τον αποχαιρετούν.

Ανάμεσα σε αυτούς, ο Κάρλος Βαλντεράμα, ο Ιβάν Ζαμοράνο, ο Σεμπαστιάν Βερόν, ο πρώην τεχνικός του στη Νασιονάλ και νυν προπονητής της Ρίβερ Πλέιτ, Μαρσέλο Γιαγιάρδο, ο Μαρτίν Παλέρμο, ο Αντρές Ντ' Αλεσάντρο, ο Χαβιέρ Σανέτι και ο Κρίστιαν Βιέρι, ο Καφού και ο Φερνάντο Ιέρο.

Προσκεκλημένοι ήταν επίσης οι Χουάν Ρομάν Ρικέλμε και Λουίς Φίγκο, οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν την Πέμπτη 31 Μάρτη, για προσωπικούς λόγους.

Θυμηθείτε εδώ το αφιέρωμα του Sport24.gr για τον Άλβαρο Ρεκόμπα

Στην πρωτεύουσα της Ουρουγουάης, Μοντεβιδέο, βρίσκεται και ο Έλληνας ατζέντης, Δημήτρης Καγιόγλου, ο οποίος έφερε τον "Τσίνο" (μαζί με τον Φαμπιάν "Λόλο" Εστογιανόφ αλλά και τον Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου. Την αναμέτρηση θα παρακολουθήσουν και ο πρόεδρος της χώρας, Ουίλμαρ Βαλντές, αλλά και ο νεοεκλεχθείς πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο.

Ο Τσίνο ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντανούμπιο κι εν συνεχεία φόρεσε τη φανέλα των Νασιονάλ, Ίντερ, Βενέτσια, Τορίνο, Πανιωνίου. Το 2010 επέστρεψε στην Ντανούμπιο, τελευταίος σταθμός της καριέρας του η Νασιονάλ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε από το 2011 έως το 2014.

Ο αποχαιρετισμός του Ρεκόμπα

Ρεκόμπα, Καφού, Καγιόγλου και Ιέρο

Ο αποχαιρετισμός του Ρεκόμπα

Και ο νέος πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο

Ο αποχαιρετισμός του Ρεκόμπα

Παρών και ο πρόεδρος της Ουρουγουάης, Ουίλμαρ Βαλντές

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ