ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αντβίνκουλα έγινε ο πιο ταχύς παίκτης στον κόσμο μαρκάροντας τον Πουλίδο

Ο Αντβίνκουλα έγινε ο πιο ταχύς παίκτης στον κόσμο μαρκάροντας τον Πουλίδο

Ο πιο γρήγορος ποδοσφαιριστής του κόσμου δεν είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά ο διεθνής Περουβιανός Λουίς Αντβίνκουλα, ο οποίος έκανε σπριντ με 36,15χλμ./ώ. για να ανακόψει τον Αλάν Πουλίδο (video)!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν κατέχει τον τίτλο του πιο γρήγορου ποδοσφαιριστή στον κόσμο, αφού ο "βασιλιάς" της ταχύτητας πλέον ονομάζεται Λουίς Αντβίνκουλα.

Ο Περουβιανός ακραίος μπακ έπιασε ταχύτητα 36,15χλμ./ώ. σε σπριντ που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια αναμέτρησης της ομάδας στην οποία δόθηκε δανεικός από την Τίγκρες, στη Λόμπος, με αντίπαλο την Σίβας Γκουαδαλαχάρα. Ο "Γιουσέιν Μπολτ", όπως τον φωνάζουν οι συμπαίκτες του, κάλυψε 68,5μ. σε 6.82 δευτερόλεπτα.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη φάση με το σπριντ του ανέβηκε από τον ίδιο στο instagram, γράφοντας το σχόλιο "κλέβοντας πορτοφόλια", Το video αυτό έδωσε την ευκαιρία σε έναν φίλαθλο να κάνει τις σχετικές μετρήσεις και να βρει ότι κατέρριψε το ρεκόρ του Μπέιλ με σπριντ όπου είχε πιάσει τα 35,7χλμ./ώ.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι σε αυτήν τη φάση, ο 28χρονος διεθνής τρέχει προς την άμυνα για να αποτρέψει αντεπίθεση της Σίβας, καταφέρνοντας να ανακόψει τον Άλαν Πουλίδο που είχε την μπάλα κι έτρεχε στην επίθεση!

Photo credits: AP Photo/Rodrigo Abd

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ