ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ανρί... διέλυσε τον Νεϊμάρ στη σκιά του Μέσι

Ο Ανρί... διέλυσε τον Νεϊμάρ στη σκιά του Μέσι

Ο θρυλικός Γάλλος στράικερ Τιερί Ανρί, μιλώντας για τους λόγους που ώθησαν τον Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν. "Άλλαξε άθλημα", η... βάναυση συμβουλή που έδωσε στον Βραζιλιάνο για να ξεφύγει από την σκιά του Μέσι!

Το γεγονός ότι ήθελε να είναι το "πρώτο βιολί" και να μην υπολείπεται του Λιονέλ Μέσι, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ώθησαν τον Νεϊμάρ μακριά από την Βαρκελώνη και στην αγκαλιά της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Τιερί Ανρί πάντως ξεκαθάρισε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, ότι η... απόδραση του Βραζιλιάνου στη Γαλλία δεν πρόκειται να σταθεί αρκετή για να αποφευχθούν οι συγκρίσεις ανάμεσα στους δύο.

Ο θρυλικός Γάλλος στράικερ δεν μάσησε τα λόγια του, δίνοντας μια πολύ σκληρή συμβουλή στον Νεϊμάρ για να ξεφύγει από την σκιά του Μέσι.

"Δεν ξέρω αν ο Νεϊμάρ άφησε την Μπαρτσελόνα για να ξεφύγει από την σκιά του Μέσι. Η πραγματικότητα είναι πως όλοι ανεξαιρέτως οι ποδοσφαιριστές είναι στη σκιά του Μέσι και αν ο Νεϊμάρ δεν θέλει κάτι τέτοιο τότε θα πρέπει να αλλάξει άθλημα...", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ανρί, εκφράζοντας προφανώς την πεποίθηση του πως ούτε ο Βραζιλιάνος, ούτε κανείς παίκτης σήμερα μπορεί να συγκριθεί με τον Λιονέλ Μέσι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ