ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ανελκά παρομοίασε τον Τουράμ με... σκλάβο

Ο Ανελκά παρομοίασε τον Τουράμ με... σκλάβο

Ο Νικολά Ανελκά πέρασε στην αντεπίθεση σε σχόλιο του Λιλιάν Τουράμ με μία φωτογραφία όλο νόημα.

Ο "πόλεμος" της εθνικής Γαλλίας 2010 συνεχίζεται έξι χρόνια μετά και μάλιστα με εξισου βαρύτατους χαρακτηρισμούς μεταξύ των "αστέρων" της ομάδας.

Η προβολή ενός ντοκιμαντέρ για την πανωλεθρία των "τρικολόρ" στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής προκάλεσε νέους διαξιφισμούς, αυτήν τη φορά μεταξύ του Λιλιάν Τουράμ και του Νικολά Ανελκά.

Στο ντοκιμαντέρ, ο σπουδαίος αμυντικός και άλλοτε αρχηγός της Γαλλίας υποστήριξε ότι "πρέπει να υπάρχει σεβασμός για τη φανέλα", αναφερόμενος στην ανταρσία των Γάλλων παικτών εναντίον του Ραϊμόν Ντομενέκ. Ο Ανελκά, μάλιστα, ηγέτης των εξελίξεων εκείνη την περίοδο, είχε αποκαλέσει "π@@@@@@ς γιο" τον προπονητή του, ωστόσο δεν δέχθηκε την κριτική του άλλοτε συμπαίκτη του.

Μάλιστα, κατέφυγε στο facebook για να επικρίνει δημόσια τη στάση του Τουράμ, χρησιμοποιώντας μία φωτογραφία του μαζί με μία από τον Σάμουελ Τζάκσον ως Στέφεν, ο υπηρέτης των λευκών αποικιοκρατών στην ταινία "Django Unchained".

"Παρόμοια συμπεριφορά. Εάν δεν καταλαβαίνεις, δες την ταινία Django Unchained", έγραψε σε αγγλικά και γαλλικά ως σχόλιο της φωτογραφίας, υπονοώντας ότι ο Τουράμ και ο σκλάβος της ταινίας έχουν ομοιότητες.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ