ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άγιαξ θέλει τον Ενό

France's Dimitri Payet, right, challenges for the ball with Cameroon's Eyong Enoh Tarkang during a friendly soccer match between France and Cameroon at the La Beaujoire Stadium in Nantes, western France, Monday, May 30, 2016. The French squad is in preparation for the EURO 2016 soccer championships which will start on June 10, 2016. (AP Photo/David Vincent)
Ενό AP

Για την απόκτηση του Εγιόνγκ Ενό, που απασχόλησε τον Παναθηναϊκό, κινείται ο Άγιαξ. Η ολλανδική ομάδα ψάχνει αμυντικό μέσο και είναι σε επαφές με τον Καμερουνέζο διεθνή.

Ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει με τον Εγιόνγκ Ενό, ωστόσο πήρε την απόφαση να κινήσει τις διαδικασίες απόκτησης του Γιακουμπά Σιλά, του χαφ της Ρεν. Για τον πρώτο, πάντως, ο Άγιαξ έχει εκφράσει ενδιαφέρον να τον αποκτήσει.

Ο τεχνικός διευθυντής του Αίαντα, Μαρκ Όφερμαρς, επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του και ρώτησε αν ο 31 ετών μέσος είναι ελεύθερος, διότι η ομάδα του αναζητά αμυντικό μέσο.

Το καλοκαίρι του 2014, ο Καμερουνέζος συμφώνησε με τη Σταντάρ Λιέγης, που αγωνίστηκε μέχρι τον προηγούμενο Μάιο. Στην τριετία στο Βέλγιο, στέφθηκε Κυπελλούχος και μέτρησε 69 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ. Τον φετινό Ιούλιο έμεινε ελεύθερος και μέχρι τώρα, αναζητεί τον επόμενο προορισμό του. Έχει 55 συμμετοχές με το Καμερούν και έχει σκοράρει 2 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κλεισμένος ο Ενόχ, έρευνα για πιο έτοιμο "εξάρι"
Συμφωνία Παναθηναϊκού - Ρεν για Σιλά
Κρίσιμες εξετάσεις για τον Σιλά στον Παναθηναϊκό

(AP Photo/David Vincent)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ