ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ντου" στη προπόνηση της Σπάρτα, εισιτήριο για Ιταλία στον Στραματσόνι

"Ντου" στη προπόνηση της Σπάρτα, εισιτήριο για Ιταλία στον Στραματσόνι

Οι φανατικοί οπαδοί της Σπάρτα Πράγας πήγαν την Παρασκευή το πρωί στη προπόνηση της ομάδας, τη διέκοψαν και έδωσε ένα εισιτήριο για την Ιταλία χωρίς επιστροφή στον Αντρέα Στραματσόνι δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυσφορία τους.

Τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο στη σχέση των οπαδών της Σπάρτα Πράγα με τον Αντρέα Στραματσόνι μετά και τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας της Πράγας που βρίσκεται στην 5η θέση και δείχνει να χάνει το τρένο για να διεκδικήσει ακόμα και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν.

Για αυτό το λόγο μάλιστα την Παρασκευή το πρωί οργανωμένοι οπαδοί της Σπάρτας, από τον σύνδεσμο "Ultras Sparty" βρέθηκαν στη προπόνηση και την διέκοψαν.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν οι ιστοσελίδες της Τσεχίας οι οπαδοί δεν είχαν σκοπό να πειράξουν κανέναν και για αυτό και η αστυνομία που έφτασε στο σημείο απλά παρακολούθησε τις εξελίξεις.

Οι φανατικοί οπαδοί της Σπάρτας πέρα απ' όσα είπαν στον Ιταλό τεχνικό του έκαναν και δυο δώρα αρκετά συμβολικά. Το πρώτο ήταν ένα εισιτήριο με προορισμό την Ιταλία χωρίς επιστροφή και το δεύτερο μια φανέλα της Σπάρτα Πράγας για να έχει να θυμάται την ομάδα του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ