ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντούνγκα: "Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν"

Ντούνγκα: "Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν"

Ο Κάρλος Ντούνγκα μίλησε για τη φιλική αναμέτρηση με την Τουρκία, για τις αλλαγές που προσπαθεί να περάσει στη Βραζιλία, αλλά και για τη φιλική νίκη κόντρα στην Αργεντινή. (VIDEO)

Το έργο του είναι δύσκολο και χρειάζεται να δουλέψει σε αρκετούς τομείς ώστε να μπορέσει να επαναφέρει τη σελεσάο στο δρόμο των επιτυχιών μετά τη μεγάλη εντός έδρας αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Ο Κάρλος Ντούνγκα το γνωρίζει αυτό και έχει ξεκινήσει ήδη την προσπάθειά του: "Δεν μπορούμε να ξαναγράψουμε το παρελθόν. Δεν θα αλλάξει. Το σημαντικό είναι να κάνουμε καλή δουλειά τώρα. Μιλήσαμε με τους παίκτες για το πως μπορούμε να επανέλθουμε από ότι έγινε, να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των φιλάθλων και να παίζουμε για την ευχαρίστηση του να αγωνίζεσαι στην εθνική ομάδα φυσικά να κερδίζουμε".

Σημαντική για την ψυχολογία της ομάδας ήταν και η νίκη κόντρα στην Αργεντινή ακόμα και σε φιλικό παιχνίδι: "Ένα παιχνίδι κόντρα στην Αργεντινή είναι πάντοτε δύσκολο. Η Αργεντινή έφτασε μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ και υπάρχει πάντοτε η αντιπαλότητα μεταξύ μας. Οπότε, η νίκη ήταν σημαντική".

Φυσικά, ο προπονητής της Βραζιλίας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο παιχνίδι με την Τουρκία: "Παίξαμε δύο δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια το 2002 και τα θυμάμαι και τα δύο. Η ομάδα της Τουρκίας είναι πιο έμπειρη αλλά θα είναι δύσκολο γιατί και οι δύο ομάδες έχουν ταλαντούχους παίκτες".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ