ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντιούφ για Τζέραρντ: "Είναι ένα τίποτα"!

Ντιούφ για Τζέραρντ: "Είναι ένα τίποτα"!

Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ, Ελ Χατζί Ντιούφ παραχώρησε συνέντευξη, με αφορμή την αποχώρηση του Στίβεν Τζέραρντ απ' την ενεργό δράση κι επιτέθηκε γι' ακόμα μία φορά στον θρύλο των "κόκκινων"! (VIDEO)

Η κόντρα μεταξύ του Στίβεν Τζέραρντ και του Ελ Χατζί Ντιούφ συνεχίζεται με... αμείωτους ρυθμούς. Αυτή τη φορά, ο Σενεγαλέζος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη, με αφορμή την αποχώρηση του θρύλου της Λίβερπουλ απ' την ενεργό δράση και καταφέρθηκε εναντίον του, χρησιμοποιώντας υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς.

"Όταν πήγα στη Λίβερπουλ, του έδειξα πως ήταν ένα τίποτα. Ένα τίποτα. Τον ρώτησα για ποια μεγάλη διοργάνωση, Euro ή Παγκόσμιο Κύπελλο, τον θυμάται ο κόσμος", ανέφερε αρχικά. Ο Εμανουέλ Πετί, που βρισκόταν στο ίδιο πλατό, προσπάθησε να υπερασπιστεί τον Stevie G, τονίζοντας πως έχει κατακτήσει το Champions League. Όμως, το γεγονός πως δεν θυμόταν τη χρονολογία (σ.σ. 2005) έδωσε... πάτημα στον Ντιούφ να συνεχίσει την επίθεση.

"Είδες, ακόμα και εσύ δεν μπορείς να θυμηθείς την ημερομηνία. Αναφέρομαι σε Euro και Παγκόσμια Κύπελλα. Σέβομαι απεριόριστα εσένα και τον κ. Ζιντάν, επειδή έχετε κατακτήσει το Μουντιάλ. Όσον αφορά στον Τζέραρντ, τον σέβομαι ως παίκτη. Ήταν ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Αλλά, για τον άνθρωπο Τζέραρντ δεν έχω κανένα σεβασμό. Και του το είπα. Το γνωρίζει".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Κλοπ εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου για τον Τζέραρντ!
Καίσαρης: Ο Τζέραρντ έκανε τα πάντα χωρίς να ξέρει ποδόσφαιρο
Σταματά το ποδόσφαιρο ο Τζέραρντ!
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ