ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντι Κάνιο: "Ο Μπαλοτέλι έχει δαίμονες στο κεφάλι του"

Ντι Κάνιο: "Ο Μπαλοτέλι έχει δαίμονες στο κεφάλι του"

Ο Πάολο Ντι Κάνιο άσκησε σκληρή κριτική στον Μάριο Μπαλοτέλι, τονίζοντας πως υπάρχει λόγος που ο Ζοζέ Μουρίνιο και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τον απέρριψαν για τις ομάδες τους.

Την ώρα που ο Μάριο Μπαλοτέλι διανύει τη χειρότερη περίοδο της καριέρας του, με τη Λίβερπουλ να τον έχει παροπλισμένο και να μην έχει καμία σημαντική πρόταση από άλλο σύλλογο, ήρθε ένας ακόμα άνθρωπος του ποδοσφαίρου να του κουνήσει το δάχτυλο.

Αυτός είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Πάολο Ντι Κάνιο, ο οποίος σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "Talksport" χρησιμοποίησε σκληρές κουβέντες απέναντι στον "Super Mario".

"Ως προπονητής δεν θα ήθελα ποτέ τον Μπαλοτέλι στην ομάδα μου: το να είσαι κομμάτι μίας ομάδας σημαίνει να καταλαβαίνεις πως πρέπει να παίζεις για τους συμπαίκτες σου και να μοιράζεσαι μαζί τους όμορφες και άσχημες στιγμές.

Δεν μου φαίνεται πως εκείνος το κάνει αυτό. Πάρα πολλοί προπονητές προσπάθησαν να τον αλλάξουν. Ο Μαντσίνι ήταν ο ποδοσφαιρικός του πατέρας αλλά τώρα δεν τον θέλει πια στην Ίντερ.

Ο Μουρίνιο τον κατάλαβε από την αρχή: ξέρει να διαβάζει εξαιρετικά τους παίκτες του και έχει πει ότι δεν μπορεί να αλλάξει αυτό το παιδί. Τώρα είναι 25 ετών, πρέπει να αλλάξει μόνος του.

Ντι Κάνιο: "Ο Μπαλοτέλι έχει δαίμονες στο κεφάλι του"

Δεν μπορεί να ποντάρει σε άλλα άτομα για να τον βοηθήσουν. Οι δαίμονες είναι στο κεφάλι του: είναι ακόμα νέος, πανίσχυρος σωματικά και εκπληκτικός αθλητής αλλά δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ τις τεράστιες δυνατότητές του".

Ο Ντι Κάνιο δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά θέλησε να διευκρινίσει τι είναι αυτό που δεν του αρέσει πάνω στον Μπαλοτέλι: "Μερικές φορές νομίζει πως το ποδόσφαιρο είναι "παίρνω τη μπάλα, προβάλλομαι και οι συμπαίκτες μου τρέχουν για μένα".

Όχι. Το ποδόσφαιρο είναι θυσία. Το ποδόσφαιρο είναι δέσιμο με τους συμπαίκτες σου. Όχι στο μπαρ αλλά στο γήπεδο πρέπει να είμαστε γενναιόδωροι.

Εγώ ελπίζω να μπορέσει κάποια στιγμή να δείξει τις ικανότητές του, αλλά θεωρώ πως θα είναι πολύ δύσκολο επειδή περνάει πολ ύ χρόνο στα social media και φαίνεται πως χρησιμοποιεί το ποδόσφαιρο για να γίνει μία διασημότητα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ