ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντεσάμπ: "Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Γάλλοι"

Ντεσάμπ: "Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Γάλλοι"

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ξεκαθάρισε πως μετά τις φονικές επιθέσεις στο Παρίσι, η εθνική Γαλλίας είναι έτοιμη να εκπροσωπήσει τα εθνικά χρώματα απέναντι στην Αγγλία με περισσότερη υπερηφάνεια από ποτέ.

Η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία πήρε την απόφαση να ταξιδέψει κανονικά η αποστολή στο Λονδίνο για το διεθνές φιλικό με την Αγγλία στη σκιά του μακελειού που σημάδεψε το Παρίσι και τον κόσμο το βράδυ της Παρασκευής και ο Ντιντέ Ντεσάμπ στηρίζει 100% την απόφαση αυτή.

"Είμαστε εδώ για να βγούμε στον αγωνιστικό χώρο και να τιμήσουμε τη χώρα μας πιθανότατα με ακόμα μεγαλύτερη υπερηφάνεια από αυτή που θα είχαμε υπό κανονικές συνθήκες και να διασφαλίσουμε πως τα χρώματά μας, το μπλε, το κόκκινο και το άσπρο, θα εκπροσωπηθούν με τιμή", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των "τρικολόρ", για να συμπληρώσει:

Ντεσάμπ: "Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Γάλλοι"

"Το παιχνίδι αυτό θα είναι κάτι παραπάνω από ένα αθλητικό γεγονός. Είμαστε εδώ για να δείξουμε πως είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Γάλλοι μέσα σε ένα ιστορικό στάδιο και θέλω να ευχαριστήσω τους Άγγλους οπαδούς για τα μηνύματα αλληλεγγύης τους. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα φέρει συγκινήσεις".

Από την πλευρά του ο Γάλλος γκολκίπερ Ούγκο Λορίς, ο οποίος αγωνίζεται στην Premier League με την Τότεναμ, δήλωσε: "Το γεγονός πως η Μασσαλιώτιδα θα τραγουδηθεί από τους Άγγλους θα κάνει το ματς ακόμα πιο ξεχωριστό.

Ντεσάμπ: "Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Γάλλοι"

Είμαστε πολύ συγκινημένοι από όλα τα μηνύματα συμπαράστασης στην Αγγλία και σε ολόκληρο τον κόσμο. Αύριο, η εκπροσώπηση της Γαλλίας ως έθνος θα είναι πιο σημαντικό γεγονός από μία απλή εκπροσώπηση του γαλλικού ποδοσφαίρου".

Σημειώνεται πως πριν από την έναρξη της συνέντευξης Τύπου των Γάλλων, οι Βρετανοί ρεπόρτερ παρέδωσαν μία ανθοδέσμη στον Ντεσάμπ με ένα σημείωμα που έγραφε "Vive la France" ("Ζήτω η Γαλλία").

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ