ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντεμπούτο Αντριάνο με συντριβή για την Miami United!

Ντεμπούτο Αντριάνο με συντριβή για την Miami United!

Ο Αντριάνο επέστρεψε στα γήπεδα μετά από 3,5 χρόνια απουσίας αλλά στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Miami United είδε την ομάδα του να ηττάται με 5-0 από την Miami Fusion.

Τριάμισυ χρόνια μετά την τελευταία εμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους για επίσημο αγώνα ο Αντριάνο δήλωσε ξανά "παρών".

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός επέστρεψε στα γήπεδα για λογαριασμό της Miami United όμως το ντεμπούτο του συνδυάστηκε με μία μεγάλη αποτυχία για τη νέα του ομάδα αφού γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 5-0 από την Μiami Fusion.

Ντεμπούτο Αντριάνο με συντριβή για την Miami United!

Ο "Αυτοκράτορας" αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης όμως δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα και εξουδετερώθηκε από την αντίπαλη άμυνα στο τοπικό αυτό ντέρμπι, το οποίο έγινε στο πλαίσιο του πρωταθλήματος του NSPL (τέταρτη κατηγορία αμερικανικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος).

Η Miami Fusion βρήκε μάλιστα την ευκαιρία να "πικάρει" τον Βραζιλιάνο επιθετικό καθώς δημοσίευσε στη σελίδα της στο Twitter την είδηση της σπουδαίας νίκης με το εξής σχόλιο: "Ποιος Αντριάνο;"

Υπενθυμίζεται πως ο άλλοτε διεθνής με την "σελεσάο" άσος συμφώνησε με την αμερικανική ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο, υπογράφοντας συμβόλαιο με μηνιαίες αποδοχές ύψους 10.000 δολαρίων ενώ προβλέπονται για αυτόν και μπόνους που συνδέονται με τις πωλήσεις φανελών με το όνομά του.

Το tweet της Miami United δύο ώρες πριν την επιστροφή του "Αυτοκράτορα":

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ