ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντεμπελέ: "Δεν φοβόμαστε"

Belgian national soccer players Moussa Dembele, left, and Romelu Lukaku smile during a training of the Belgian national soccer team in Knokke, Belgium, on Thursday May 19, 2016. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Ντεμπελέ Λουκακού (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Ο Μούσα Ντεμπελέ ξεκαθάρισε ότι δεν φοβάται ούτε το κίνητρο που μπορεί να έχουν οι Έλληνες παίκτες ούτε την ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργήσουν οι Έλληνες φίλαθλοι.

Στους εκπροσώπους του Τύπου στο Βέλγιο μίλησε ο Μούσα Ντεμπελέ, ενόψει της αναμέτρησης της Εθνικής ομάδας της χώρας του με την Ελλάδα (03/09, 21.45) στο πλαίσιο των προκριματικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση έχει μεγάλη σημασία για την Ελλάδα η οποία με μία ενδεχόμενη νίκη θα κάνει αποφασιστικό βήμα τουλάχιστον για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον όμιλο που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στα γήπεδα της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αυτό όμως δεν αγχώνει τους Βέλγους όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του παίκτη της Τότεναμ. Σε ερώτηση που του έγινε για το εάν το φοβίζει το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει μεγάλο κίνητρο για το συγκεκριμένο ματς και το ότι οι Έλληνες φίλαθλοι μπορεί να δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα είπε: "Σίγουρα δεν φοβόμαστε. Πολλοί παίκτες μας έχουν μεγάλη εμπειρία και ικανότητες και έχουν βιώσει πολλά ματς σε καυτές έδρας. Ακόμα και εάν το γήπεδο βράζει και η ατμόσφαιρα είναι καυτή" δεν πρόκειται να μας κάνει να φοβηθούμε".

Στη συνέχεια σε ερώτηση για το γεγονός ότι θα καλύψει το κενό του Βίτσελ δήλωσε: "Το να αναπληρώνω το κενό του Βίτσελ δεν θα μου δώσει παραπάνω δουλειά, αλλά θα κάνω ότι σε όλα τα παιχνίδια. Είμαι έτοιμος για να παλέψω".

Photo credits: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ