ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νοσταλγεί τον... μισθό του στην Παρί ο Ιμπραχίμοβιτς

Νοσταλγεί τον... μισθό του στην Παρί ο Ιμπραχίμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ανέφερε πως το μόνο που του λείπει από την τετραετή παραμονή του στο Παρίσι, είναι ο μισθός που λάμβανε ως παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν. Αν μη τι άλλο, τιμιότατος...

Προφανώς με τα συναισθήματα δεν τα πάει πολύ καλά ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Τι και αν έμεινε τέσσερα χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Σουηδός επιθετικός δεν λησμονεί και πολλά πράγματα από την θητεία του στους Παριζιάνους, πέρα από τον παχυλό μισθό του.

Πήρε τέσσερα πρωταθλήματα σε ισάριθμα χρόνια, αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φίλους της ομάδας, παρ' όλα αυτά ο νυν επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μυαλό μόνο και για τα χρήματα και αυτά είναι που του λείπουν.

Όχι, προφανώς δεν είναι για λύπηση επειδή παίρνει... μόνο 240.000 ευρώ την εβδομάδα, την ώρα που στην Παρί έπαιρνε 100.000 ευρώ παραπάνω. Όμως είναι τίμιος, δεν λέει κάτι απλά για να το πει. "Αυτό που μου λείπει, είναι ο μισθός μου", ανέφερε στο "SFR Sport".

Σίγουρα δεν θα ήχησε πολύ καλά στους φίλους της πρώην ομάδα του, ούτε και στους Άραβες ιδιοκτήτες της. Αυτό όμως ουδόλως φαίνεται πως απασχολεί τον ίδιο τον Ζλάταν...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ