ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νικηφόρο ντεμπούτο Τζέραρντ με τους Γκάλαξι

Νικηφόρο ντεμπούτο Τζέραρντ με τους Γκάλαξι

Ο Στίβεν Τζέραρντ αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα των Γκάλαξι σε διεθνές φιλικό κόντρα στην Κλαμπ Αμέρικα, που βρήκε την ομάδα του Λος Άντζελες να νικάει 2-1 με ανατροπή. Δείτε videos.

Μετά από μία ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή στη Λίβερπουλ ο Στίβεν Τζέραρντ αποφάσισε αυτό το καλοκαίρι να κάνει την αλλαγή στη δύση της καριέρας του, προτιμώντας την πρόταση των Λος Άντζελες Γκάλαξι για να μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Τα ξημερώματα της Κυριακής ήταν μάλιστα μία ιδιαίτερη στιγμή για αυτόν καθώς για πρώτη φορά φόρεσε τη φανέλα των Γκάλαξι σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Αμέρικα στο πλαίσιο του International Champions Cup.

Νικηφόρο ντεμπούτο Τζέραρντ με τους Γκάλαξι

Ο 35χρονος άσος ήταν στο βασικό σχήμα της ομάδας του και αγωνίστηκε για 45 λεπτά, με τους Γκάλαξι να βρίσκονται πίσω στο σκορ από το γκολ του Κιντέρο στο 8' αλλά να φέρνουν τούμπα το ματς με σκόρερ τον Ρόμπι Κιν (45') και τον Άλαν Γκόρντον (80').

Νικηφόρο ντεμπούτο Τζέραρντ με τους Γκάλαξι

Σημειώνεται πως ο Τζέραρντ είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο 22ο λεπτό αλλά νικήθηκε σε τετ α τετ με τον γκολκίπερ της Κλαμπ Αμέρικα ενώ μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των Γκάλαξι Μπρους Αρένα τόνισε ο Άγγλος άσος θέλει ακόμα έναν μήνα για να είναι 100% έτοιμος από φυσική κατάσταση.

Highlights από τα πρώτα 45 λεπτά του Τζέραρντ με τους Γκάλαξι:

Η μεγάλη ευκαιρία του Στίβεν Τζέραρντ κόντρα στην Κλαμπ Αμέρικα:

Το εκπληκτικό γκολ του Ρόμπί Κιν:

Ο Άλαν Γκόρντον δίνει τη νίκη στους Γκάλαξι:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ