ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη για Γκαμπάλα πριν τη Λεωφόρο

Νίκη για Γκαμπάλα πριν τη Λεωφόρο

Με τον Έρμιν Ζετς να σκοράρει στο 8', η Γκαμπάλα επικράτησε με 1-0 της Καπάζ στην έδρα της και έρχεται με καλή ψυχολογία στη Λεωφόρο στη ρεβάνς του 0-0 με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ του Europa League.

Μπορεί το μυαλό να βρίσκεται στο ματς της Πέμπτης (27/8, 21:00) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στη ρεβάνς του 0-0 στο Μπακού για τα πλέι οφ του Europa League, αλλά το ζητούμενο ήταν να μην έχει απώλεια στο πρωτάθλημα πριν το παιχνίδι που κρίνει το ευρωπαϊκό της μέλλον.

Αποστολή εξετελέσθη για την Γκαμπάλα, η οποία κατάφερε να επικρατήσει, έστω και δύσκολα, με 1-0 της Καπάζ στην έδρα της για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αζερμπαϊτζάν και να φτάσει τους επτά βαθμούς. Το γκολ της νίκης σημειώθηκε νωρίς και συγκεκριμένα στο 8' από τον Έρμιν Ζετς.

Γκαμπάλα: Μπεζατόσνι, Καμάλοβ, Ζετς (59' Ζενγιόφ), Μιζραμπάγιοφ, Μαμαντόφ, Βερνουντούμπ, Κάι, Αμπάσοφ, Σάντος, Ζαργκάροφ, Αντόνοφ (46' Ντοντό)

Καπάζ: Σιμάιτις, Κουλίγιεφ, Αλίγιεφ, Ραχίμοφ, Αχούντοφ, Ντινίγιεφ (67' Σολτάνοφ), Νασίροφ, Ντα Σίλβα, Ρζαγέφ, Ζουνίνιο (86' Αγκασάγιεφ), Σίτνικ (78' Καριμοφ)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ