ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέο "όχι" της Λίβερπουλ σε Σίτι για Στέρλινγκ

Νέο "όχι" της Λίβερπουλ σε Σίτι για Στέρλινγκ
© EPA

Όπως αναμενόταν η Λίβερπουλ απέρριψε και την δεύτερη πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι για τον Στέρλινγκ. Οι "πολίτες" θέλουν και τον Γουίλσιρ της Άρσεναλ, ενώ στους "κόκκινους" ανανεώνει ο Σκρτελ και υπογράφει ο Τζο Γκόμεζ

Η Λίβερπουλ απέρριψε και την δεύτερη πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι για τον Ραχίμ Στέρλινγκ, έτσι πλέον το πιθανότερο σενάριο φαντάζει να παραμείνει ο νεαρός στο "Άνφιλντ".

Η πρώτη πρόταση ήταν 30.000.000 λίρες, η δεύτερη ήταν 40.000.000 λίρες, όμως οι "κόκκινοι" θέλουν 50.000.000 λίρες, δηλαδή 70.000.000 ευρώ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση των 40.000.000 λιρών (56.000.000 ευρώ) ήταν η τελική της Σίτι, καθώς θεωρούν πως είναι υπερβολικό να δώσουν κάτι περισσότερο.

Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε αν θα αποφασίσουν να κάνουν νέα κίνηση, ενώ είναι δεδομένο πως θέλουν να κινηθούν δυναμικά στην αγγλική αγορά.

Μάικα Ρίτσαρντς, Τζέιμς Μίλνερ και Φρανκ Λάμπαρντ αποτελούν παρελθόν, έτσι η διοίκηση θέλει να πάρει 2-3 καλούς Άγγλους. Εκτός του Στέρλινγκ μεγάλος στόχος είναι ο Τζακ Γουίλσιρ της Άρσεναλ, η οποία πάντως αναμένεται να ζητήσει ανάλογα χρήματα με αυτά που ζητά και η Λίβερπουλ για τον Στέρλινγκ.

Νέο "όχι" της Λίβερπουλ σε Σίτι για Στέρλινγκ
© GETTY IMAGES

Υπογράφουν Σκρτελ και Τζο Γκόμεζ στην Λίβερπουλ

Ο Μάρτιν Σκρτελ έχει απορρίψει την Ίντερ και έχει συμφωνήσει με την Λίβερπουλ για νέο συμβόλαιο, ενώ η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς θα αποκτήσει και ένα ακόμη στόπερ, ιδιαίτερα ταλαντούχο.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή θα περάσει ιατρικές εξετάσεις ο Τζο Γκόμες, 18άχρονος Άγγλος κεντρικός αμυντικός της Τσάρλτον, ο οποίος θα κοστίσει 5.000.000 ευρώ, ίσως και 10.000.000 μαζί με τα μπόνους!

Νέο "όχι" της Λίβερπουλ σε Σίτι για Στέρλινγκ
© EMPICS SPORT
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ