ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεκρός ο 27χρονος αρχηγός της Ντέρι Σίτι

Νεκρός ο 27χρονος αρχηγός της Ντέρι Σίτι

Ο αρχηγός της Ντέρι Σίτι, Ράιν Μακ Μπράιαντ, βρέθηκε νεκρός εντός της οικίας του. Πένθος στην οικογένεια του ιρλανδικού ποδοσφαίρου.

Ο Ράιαν Μακ Μπράιαντ, αρχηγός της ομάδας που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Ιρλανδίας, Ντέρι Σίτι, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του το απόγευμα της Κυριακής (19/3).

Τα αίτια θανάτου παραμένουν άγνωστα, με τον 27χρονο να έχει δώσει το "παρών" στη σαββατιάτικη (18/3) αναμέτρηση της ομάδας του απέναντι Ντροχέντα Γιουνάιτεντ, δίχως να δώσει οποιαδήποτε αφορμή για ανησυχία.

Το ιρλανδικό ποδόσφαιρο και πολύ περισσότερο η Ντέρι Σίτι έχουν βυθιστεί στο πένθος. Άπαντες έχουν εκφράσει δημοσίως τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντος και είναι σε αναμονή προκειμένου να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο Μπράιαντ βρισκόταν στην ομάδα της πόλης που γεννήθηκε από το 2011, αγωνιζόταν στη θέση του κεντρικού αμυντικού και είχε μετρήσει με τη φανέλα της 130 συμμετοχές και 9 γκολ. Εκτός αυτών, είχε καταφέρει να πραγματοποιήσει και 6 εμφανίσεις στο Europa League, πετυχαίνοντας μάλιστα 1 τέρμα.

Πέρυσι, ο έτερος παίκτης της Ντέρι, Μαρκ Φάρεν, είχε επίσης χάσει τη ζωή του εξαιτίας ενός όγκου στον εγκέφαλο, στην ηλικία των 33.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ