ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεκρός εργάτης στα έργα του Μουντιάλ 2022

Νεκρός εργάτης στα έργα του Μουντιάλ 2022

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας εκ των ανθρώπων που εργάζονται πάνω στην ανακαίνιση σταδίου για το Μουντιάλ του 2022, με τα αίτια να παραμένουν άγνωστα. Τι ειπώθηκε στην επίσημη ανακοίνωση.

Οι διοργανωτές του Μουντιάλ του 2022, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κατάρ, ανακοίνωσαν πως ένας Βρετανός που εργαζόταν στο πλαίσιο της ανακαίνισης ενός εκ των σταδίων που θα φιλοξενήσουν τη διοργάνωση, απεβίωσε την Πέμπτη (19/1).

Στην ανακοίνωσε που αναρτήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (19/1), αναφέρθηκε χαρακτηριστικά πως “Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ένας 40χρονος Βρετανός άνδρας έχασε τη ζωή του, την ώρα που εργαζόταν στο διεθνές στάδιο 'Khalifa'.

Οι αρμόδιες Αρχές έχουν ειδοποιηθεί και οι στενό του περιβάλλον έχει ενημερωθεί. Η έρευνα για τα αίτια του θανάτου έχει ήδη ξεκινήσει και περαιτέρω λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν σε εύθετο χρόνο. Μοιραζόμαστε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας με την οικογένεια που βιώνει την απώλεια”.

Το εν λόγω στάδιο αποτελεί την έδρα της εθνικής Κατάρ και η ανακαίνιση αφορά την επέκτασή του από 40.000, σε 68.000 θέσεις.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ