ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεϊμάρ: "Δεν θέλω να ξεπεράσω τον Μέσι"

Νεϊμάρ: "Δεν θέλω να ξεπεράσω τον Μέσι"

Ο Νεϊμάρ αναφέρθηκε στους στόχους του και στα όνειρά του, τονίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρει να ξεπεράσει τον Λιονέλ Μέσι ή τον οποιονδήποτε άλλον σπουδαίο ποδοσφαιριστή, αλλά το να γίνεται συνεχώς καλύτερος ο ίδιος.

Αντίπαλος του Νεϊμάρ είναι ο ίδιος του ο εαυτός. Αυτόν θέλει να ξεπερνάει, αυτός είναι ο μεγάλος του στόχος και δεν γίνεται κυνηγός... αντιπάλων στον δρόμο για την καταξίωση. Άλλωστε, είναι δεδομένο μεταξύ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της γενιάς του και το όνομά του θα μνημονεύεται για χρόνια, ειδικά αν συνεχίσει να βελτιώνεται χρόνο με τον χρόνο.

Ο Βραζιλιάνος άσος της Μπαρτσελόνα, ρωτήθηκε για την προοπτική να είναι ισχυρός αντίπαλος για την "Χρυσή Μπάλα", ό μως δεν τον εξιτάρει η προοπτική να νικήσει τον Μέσι, ούτε αποτελεί αυτοσκοπό της καριέρας του.

"Δεν θέλω να ξεπεράσω τον Μέσι. Θέλω να ολοκληρώσω την καριέρα μου και να έχω κάνει αυτά που ήδη κάνω, δηλαδή να κατακτώ τίτλους και να πετυχαίνω γκολ. Δεν επιθυμώ να περάσω κανέναν, ούτε να είμαι καλύτερος από κανέναν. Απλά, θέλω να γίνομαι καλύτερος από τον εαυτό μου κάθε φορά", ξεκαθάρισε με τρόπο εμφατικό ο διεθνής επιθετικός.

Παράλληλα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη του με τον Μέσι στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018, λέγοντας πως το να βρίσκεσαι απέναντί του "δεν είναι κάτι καλό, αλλά κακό. Όμως, θα κάνω τα πάντα για να νικήσω και σίγουρα θα είναι ένα σκληρό ματς".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ