ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα σύλληψη προστέθηκε στο σκάνδαλο της FIFA

Νέα σύλληψη προστέθηκε στο σκάνδαλο της FIFA

Ο Αργεντινός, Αλεχάντρο Μπουρσάκο, ο οποίος είχε γλιτώσει την σύλληψη στην Ζυρίχη επειδή έτρωγε πρωινό, παραδόθηκε το πρωί της Τρίτης σε αστυνομικό τμήμα στην Ιταλία

Νέα σύλληψη μέλους της FIFA, με τον Αργεντινό επιχειρηματία, Αλεχάντρο Μπουρσάκο, για την ακρίβεια να παραδίνεται στην αστυνομία το πρωί της Τρίτης.

Μαζί με δύο δικηγόρους, έναν για την ιταλική γλώσσα και έναν για την ισπανική, παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Μπολτζάνο. Ήταν στην λίστα των πλέον καταζητούμενων της Interpol από τις 27 Μαΐου, την ημέρα των 10 συλλήψεων των μελών της FIFA στην Ζυρίχη.

Ο Μπουρσάκο ήταν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, όμως έτρωγε πρωινό και είχε χρόνο να διαφύγει, κάτι που κατάφερε και για 13 μέρες παρέμεινε... εξαφανισμένος. Ο 50άχρονος είναι υπεύθυνος για τις διοργανώσεις στη Νότιο Αμερική και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα μπει στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και θα δώσει χρήσιμες πληροφορίες.

Οι πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν πως είχε φύγει από την Ευρώπη και ήταν στην Ουρουγουάη, όπου τον είδαν σε μία παραλία. Επέστρεψε όμως στην Ευρώπη και πήγε στην Ιταλία για να παραδόθει, έχοντας προφανώς προετοιμαστεί κατάλληλα για να προστατεύσει τον εαυτό του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ