ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα νίκη της Ίντερ, 2-1 την Τσέλσι

Νέα νίκη της Ίντερ, 2-1 την Τσέλσι

Μετά τη Λιόν και την Μπάγερν, η Ίντερ νίκησε και την Τσέλσι (2-1), παρά το εντυπωσιακό αυτογκόλ του Ζοφρέ Κοντογκμπιά. Γκολ και ασίστ ο Γιόβετιτς

Τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς πέτυχε η Ίντερ στο International Champions Cup, καθώς μετά τις Λιόν και Μπάγερν, νίκησε και την Τσέλσι με 2-1.

Ο Στέβαν Γιόβετιτς ήταν στην κορυφή της επίθεσης, κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος και σκόραρε στην επαναφορά μετά την απόκρουση του Κουρτουά, ανοίγοντας το σκορ για τους "νερατζούρι" στο 45'+3.

Ο Μαυροβούνιος έκανε και την ασίστ για το 0-2 απ'τον Πέρισιτς στο 53', ενώ το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε με το.. συγκλονιστικό αυτογκόλ του Ζοφρέ Κοντογκμπιά στο 74'.

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα (88' Σκοτ), Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ (88' Ρεμί), Μόουζες (88' Κλαρκ-Σόλτερ), Φάμπρεγκας (88' Τομόρι), Καντέ (88' Πάσαλιτς), Μάρκος Αλόνσο (55' Ρίντιγκερ), Ουίλιαν (65' Μουσοντά) Μπατσουαγί (88' Κουέβας), Μοράτα (65' Μπογκά).

ΙΝΤΕΡ: Παντέλι, Ντ'Αμπρόζιο (92' Ρανόκια), Σκρίνιαρ, Ζοάο Μιράντα (73' Ανσάλντι), Ναγκατόμο (73' Μουρίγιο) , Γκαλιαρντίνι, Μπόρχα Βαλέρο (77' Βαλιέτι), Μπρόζοβιτς (73' Γκαμπιγκόλ), Καντρέβα (58' Κοντογκμπιά) Πέρισιτς (73' Έντερ), Γιόβετιτς (58' Ζοάο Μάριο).

Νέα νίκη της Ίντερ, 2-1 την Τσέλσι

photo: F.C. Internazionale twitter

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ