ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα κίνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Πέδρο

Νέα κίνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Πέδρο

Ο τεχνικός διευθυντής, Εντ Γούντγαρντ, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει στη Βαρκελώνη για να προχωρήσει την απόκτηση του Πέδρο από την Μπαρτσελόνα.

Η επιθυμία του Λουί Φαν Χάαλ για την απόκτηση του Πέδρο είναι δεδομένη παρά το γεγονός ότι ο Ολλανδός τεχνικός φέρεται να εξετάζει και άλλες εναλλακτικές. Αυτό φαίνεται από τη νέα προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων" για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού της Μπαρτσελόνα.

Ο τεχνικός διευθυντής, Εντ Γούντγαρντ, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία πήρε το αεροπλάνο με προορισμό τη Βαρκελώνη.

Στόχος του είναι να τελειώσει την μεταγραφή του Πέδρο. Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν οι Βρετανοί ο τεχνικός διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να τελειώσει τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Το ποσό κλειδί που θα βοηθήσει στην απόσπαση του τελικού "ναι" από τους Καταλανούς φέρεται να ανέρχεται στα 22 εκατομμύρια λίρες. Τόση είναι άλλωστε και η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Πέδρο με την Μπαρτσελόνα.

Όπως και να έχει εξελίξεις αναμένονται εντός των επόμενων ημερών στο συγκεκριμένο θέμα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ